22.2.2018

22.2.2018
Danny

maanantai 31. heinäkuuta 2017

UUSI ELÄMÄ ALKAKOON UUSIN VOIMIN

Tänään on maanantai ja jo 31. päivä heinäkuuta. Aamulla kävimme katsomassa uutta kotiamme ja voi, miten kovin odotankaan sinne pääsemistä. Siellä on enemmän tilaa liikkua ja luontoa on lähellä ja jo se tuoksukin lähimetsiköstä sateen jälkeen on hyvä hengittää.

Olen yrittänyt laitella näitä blogejani jo uudempaan kuntoon, mutta laittelen pikku hiljaa ja kun siellä uudessä kodissamme on myös tietokonehuone, niin siellä on hyvä laitella.

Nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa elokuuta!

2 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

Kuinka päädyit muuttamaan Suomeen? Muistaakseni asuit Espanjan aurinkorannikolla.Olisi mielenkiintoista lukea elämästä siellä ja muuttosi syistä.Terveisin Marja-Leena

Helena kirjoitti...

Päädyimme muuttamaan takaisin Suomeen monien sairauksien myötä ja myös kieliongelmien. Me asuimme orihuela Costalla kaksi vuotta, joka on Torreviejan liepeillä. Meillä jo ikää on yli 70 ja kun muistikin pettää, niin on helpompi hoitaa sairausasioitakin omalla äidinkielellä. Ja muutenkin siellä oli minulle, sydänsairaalle, liian kuumaa kesällä 30-40 astetta, jolloin en ulos uskaltanut. Täällä on parempi olla jo tutun ilmastonkin puolesta. Sinne olisi pitänyt mennä jo nuorempana ja opetella espanjan kieli. Aina oli oltava tulkki mukana lääkärissäkin ja sekin maksoi. Mutta saimme Josefin ja kissan Dannyn, joka vain tuli meille ja on mitä ihanin kissa. Hyvää syksyä sinulle! Kirjoittelen enemmän uuteen blogiini http://juusoperfecto.blogspot.com eli Minun elämäni.