22.2.2018

22.2.2018
Danny

lauantai 22. marraskuuta 2008

Lunta tulvillaan, on raikas talvisää...


Tänään aamu aukeni hyvin talvisena ja kauniina ja pakkasta oli -2 astetta. Lunta on jo jonkin verran, koska lumiauratkin olivat jo liikkeellä eli heti lumet vaan pois. Puiden oksat ovat kauniisti lumen peitossa ja luonto on niin kaunista ja on hiljaista.
Eilen olin kampaajalla ja hyvin on taas hiukseni leikattu. Yritin ensin kasvattaa hiuksiani, mutta eihän siitä tullut mitään, kun olivat niin epäsiistin näköiset, joten päätin sitten leikkauttaa hiukseni. Nyt pärjää taas pari kuukautta seuraavaan leikkaukseen ja permikseen.
Eilen en sitten kutonutkaan yhtään, kun hoidin tätä varvastani ja siihen menikin aikaa liki tunti. Siis, kun ei se rasvaside lähtenyt pois ja minä liotin ja liotin ja sitten hieman pumpöulipuikolla autoin ja sitten se irtosi. Mutta liki tunnin minä siinä tein työtä, kun sidettä ei saanut tietenkään repiä ja sehän olisi koskenutkin. Mutta nyt on taas yksi yö nukuttu, vaikak side lähtikin yöllä pois tai aamulla, niin laitoin uudestaan paksun sitten eli sellaisen kun osasin ja sain laitettua. Kyllä se täällä kotona hipsutellessa menee, kun on sukan sisällä. Mutta eilen menin kampaajalleni muovipussi jalassa, mutta onneksi pääsin autolla, niin sekin jo helpotti. Vaikka ei tämä kynnen poisto mitään helppoa ole. Kynnestä on siis vain se paha osa poistettu. Toivottavasti siihen kasvaa joskus uusi kynsi terveempänä.
Mutta nyt laitan tähän uusia kuvia meistä Onnenpesän asukeista. Samalla toivotan kaikille lukijoilleni oikein mukavaa lauantaita!

1 kommentti:

Marja-Leena kirjoitti...

Olen ensivierailulla ja kiinnitin huomioni kuviesi kehyksiin.Taitaa Sinullakin olla jokin kuvankäsittelyohjelma, mutta mikä?Tervetuloa sivuilleni kylään ja kertomaan!