22.2.2018

22.2.2018
Danny

keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Päivät lentävät vauhdilla

Onpa taas vierähtänyt pitkä aika, kun olen tänne jotain kirjoittanut. Päivät lentävät vauhdilla eteenpäin ja aika kuluu liian nopiasti. Voi, kunpa voisin ajankulun pysäyttää!
Mutta enhän voi sitä tehdä, vaikka haluaisinkin. Tänään on taas jo keskiviikko ilta ja huomenna meillä on saunapäivä. Saunan jälkeen on aina niin rentoutunut olo.
Olen kutonut itselleni taas uusia sukkia, sydänsukkia ja lisää uutta lankaa tulee postista luultavasti jo huomenna. Saan pian nämä sukat valmiiksi, koska seuraavaksi saan tehtyä jo kantapään molempiin sukkiin. Ja näiden sukkien valmistuttua aion kutoa itselleni tossut aivan ohjeen mukaan ja sitten huovutan ne ja tyttäreni saa sitten koristella ne neulahuovutuksella. Postista tulee myös käsinvärjättyä sukkalankaa, joten siitäkin kudon itselleni sukat, kun on niin hyvän väriset.
Meillä on ollut videokamera jo 7 vuotta ja nyt se sanoi jäävänsä eläkkeelle, koska siitä on kaiutin mennyt jo rikki. Siispä ei muuta kuin uusi nykyaikainen videokamera vaan hakuseen ja ostoon. Onhan se toki kiva sitten nauhoittaa uudella nykyaikaisella videokameralla meidän musiikkiakin. Nyt emme ole voineet nauhoittaa yli vuoteen, joten ihan kiva on, jos saisimme sen kameran vaikka jouluksi tai joulun jälkeen, kun heti kuitenkin alkaa alennusmyynnit.
Mutta nyt järjestelen vielä valokuvia kansioihin koneellani ja toivotan kaikille lukijoilleni oikein mukavaa illan jatkoa ja joulun odotusta!

Ei kommentteja: