22.2.2018

22.2.2018
Danny

tiistai 4. toukokuuta 2010

Alles Gute zum Muttertag an alle Mütter - Bonne Fete des Meres a toutes les meres - Hyvää Äitienpäivää kaikille äideille 9.5.2010!





6 kommenttia:

Tarikka kirjoitti...

Hyvää äitienpäivää myös Sinulle.Ihania ruusuja äideille.

Helena kirjoitti...

Kiitos, kiitos Tarikka!Samoin sinulle ihanaa Äitienpäivää! Ja mukavaa päivän jatkoa!

vesimiesneuloo kirjoitti...

Sinulle myös Hyvää Äitienpäivää!
Toivotaan että olisi aurinkoinen sää..))

Helena kirjoitti...

Kiitos, kiitos, vesimiesneuloo! Samoin sinulle oikein hyvää Äitienpäivää! Aurinkoista päivän jatkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Olisipa sunnuntaina kaunis ilma, ajellaan kotikonnuille äitiä ja anoppia tapaamaan. Ulkosalla olisi niin mukava kahvitella ja hautausmaallakin käydä kun ei sada kaatamalla. Meidän talossa elämä sujuu tuttuja ja turvallisia polkujaan, kaikilla kaikki hyvin. Pihahommia olisi vaikka kuinka ja käsitöissäkin ideoita pursuaa päässä, kun vaan vielä ehtisi toteuttaa.Yksi mitä en ole vielä keksinyt, on 80v lahja äidilleni.Mitä hänelle neuloisin? vinkkejä kaivataan :) Aurinkoista keskiviikkoa Unelmakodin asukkaille. Ja oikein ihanaa ja läheisten täyttämää Äitienpäivää sinulle Helena. Halauksin, Hilima

Helena kirjoitti...

Kiitos, kiitos Hilima ystävä rakas! Olen tilannut auringon paistamaan meille ihan jokaiselle äidille ja myös jokaisen sydämessä paistakoon aurinko nyt ja aina!80-vuotiaalla on varmasti jo kaikkea, mutta hartiahuivi ja villasukat, niitä tarvitaan aina ja ne lämmittävät ja kun rakkaudella ne teet, niin varmasti äitisi on hyvin onnellinen.Oikein leppoisaa Äitienpäivää teille kaikille äideille!