22.2.2018

22.2.2018
Danny

sunnuntai 30. syyskuuta 2007

Surulliset tuulet

Surulliset tuulet puhalsivat viime keskiviikkona meidän ylitsemme ja sydämemme itkee jatkuvasti. Meidän kultainen Rosalindamme otettiin pois viime keskiviikkona eli 26.9.2007 11 vuotta ja 4 kuukauden ikäisenä. Hänellä oli kuumetta sekä kohtu-ja munasarjatulehdus ja vaikea diabetes. Ja vaikka hänellä oli vahvimpia lääkkeitä tulehdukseen, niin se ei enää auttanut. Hän hengitti jo hyvin raskaasti, joten lähtö oli lähellä. Meidän on vain sopeuduttava tämänhetkiseen olotilaamme ja olla mahdollisimman luonnollisesti Justinan ja Unelman kanssa.
Mutta me tiedämme, että Rosalindalla on nyt hyvä olla yhdessä parhaan ystävänsä Cindyn kanssa. Mutta meidän surumme jatkuu sydämissämme ja kaipaus on kova mollempia menetettyjä kohtaan.
Tänään aamulla oli sumua, mutta värikkäät syksyn puut antavat kaikelle harmaudellekin iloisen sävynsä. Luonto on niin kaunista ja jokainen vuodenaika on omalla tavallaan kaunis.
Viimenkin saimme läppärinkin toimimaan ilman piuhoja, uten kuuluukin, mutta emmehän mekään voi kaikkea tietää. Mutta nyt kuitenkin tämä jo toimii ja on erittäin hyvä.
Huomenna alkaa loma ja silloin annamme jälleen huonekaluja pois, koska lähtö Brasiliaan voi tulla sitten ensi kesäkuun jälkeen milloin tahansa, ottaen huomioon, että Justina ja Unelmakin ovat jo 10 vuotiaita tällä hetkellä. Huomenna siis laitamme taas paikkoja uuteen uskoon ja katsomme, mitä otamme mukaamme ja mitä annamme pois. Ensi keväänä viimeistään aion myydä oman hääpukuni, sillä turhaan minä sitä mukanani vien aavan meren tuolle puolen.
Niin, siellä meitä odottaa ihana elämä yhdessä ystäviemme kanssa, jotka myös rakastavat musiikkia, kuten mekin.
Siispä, joka päivä meidän ajatuksemme on jo Brasiliassa uima-altaan ääressä tuoretta mehua ja hedelmiä nauttien.
Mutta nyt on aika jälleen lopettaa, koska minun pitää levätä nyt paljon, sillä olen taas antibioottikuurilla ja se ei ole mitään helppoa.
Aurinko alkaa loistaa ja poistaa harmauden, joten lopetan tällä kertaa ja seuraavalla kerralla taas enemmän. Aurinkoisia syksyn päiviä kaikille!

Ei kommentteja: