22.2.2018

22.2.2018
Danny

sunnuntai 23. syyskuuta 2007

Syksyn ruskaa, elämän tuskaa

Onpa kulunut pitkä aika, kun viimeksi olen tänne jotain naputellut. Mutta minulla on ollut monta hyvää syytä siihen. Olen ollut kipeänä ja flunssassa ja sitten saimme tietää, että yksi koiristamme on sairastunut diabetekseen. Se oli jälleen erittäin raskas isku meille, vaikka meillä on jo yksi koira, jolla on diabetes. Mutta silti! Eipä ole helppoa aina antaa kaksi kertaa päivässä insuliinia ensin toiselle ja sitten toiselle. Mutta nyt olemme jo viikon ajan sitä tehneet ja olemme saaneet huomata, että päivä päivältä siihenkin asiaan tottuu ja se menee sitten loppujen lopuksi jo rutiinilla. Toki isommalle koiralle on aina vaikeampaa pistää insuliinia kuin pienemmälle koiralle. Mutta elämäähän tämä vaan on ja elämään kuuluu iloa ja surua.
Nyt on alkanut jo syksy ja se näkyy jo puissa erittäin värikkäinä väriläiskinä. Siellä on vihreän seassa keltaista ja punaista. Se on merkki syksyn saapumisesta. Mutta aina syksyn jälkeen tulee sitten talvi ja pakkaset ja lunta ja liukkaat kelit. Talven jälkeen luonto alkaa heräämään jälleen eloon, kuten me pohjoismaalaisetkin täällä kylmässä pohjolassa, kun aurinko alkaa pilkistää taivaalla meillekin. Keväällä luonto puhkeaa kukoistukseensa ja sitten tulee taas kesä ja odotukset ovat jokaisella, että kesä olisi lämmin. Niin, me kaipaamme täällä kylmässä pohjolassa lämpöä ja aurinkoa ja auringostahan me saamme D-vitamiiniakin.
Niin, tuli tässä tehtyä samalla tietokoneremonttiakin. Me vaihdoimme kaksi minun tietokonettani läppärikäppäriin, jolla on erittäin hyvä kirjoittaa. Toki me jätämme vielä yhden tietokoneen elokuvan tekoa varten, sillä se on erittäin tärkeää meille molemmille. Me nauhoitamme ensin musiikkiamme ja sitten viemme sen tietokoneelle ja siellä minä editoin ja valmistelen siitä elokuvan ja sitten tietokone tekee sen elokuvan dvd:lle ja me poltamme sitä sitten monille hyville ystävillemme ja ystävämme ovat olleet hyvin tyytyväisiä. Sehän on meille hyvin tärkeää, että ystävämme tulevat iloisiksi nauhoistamme.

Nyt lopetan taas tältä päivältä ja jatkoa seuraa aina kun ehdin tähän istahtamaan.
Hyvää yötä kaikille laulun sanoin "Joutuin vain nyt Nukku-Matin luo...

1 kommentti:

Timo kirjoitti...

Kylläpä erilaiset hymiöt tuovat elävyyttä ja vaihtelevuutta asiatekstiin!