22.2.2018

22.2.2018
Danny

maanantai 24. syyskuuta 2007

sydämeesi aurinko talleta, niin pimeinkin päivä on valoisa

Aamu valkeni aurinkoinen ja hieman tuulinen. Puut hehkuvat loistavissa väreissään ja tuovat iloa ihmisten sydämiin. Rosalindan insuliinin antaminen on onnistunut aika hyvin ja hän pitää päätään paikoillaan tarpeellisen ajan. Unelma, jolla on ollut diabetes jo yli vuoden, osaa itse tulla ensin minun luokseni ja sitten menemme yhdessä siihen paikkaan, jossa lääke on aina annettu ja se onnistuu erittäin hyvin.Mutta nyt elämme näin päivän kerrallaan ja nautimme jokaisesta hetkestä, jonka saamme karvakuonojemme kanssa viettää. Tiedämme molemmat, että tulee hetki, että heistä on luovuttava ja se tulee olemaan hyvin raskasta. Me rakastamme heitä niin paljon.
Mutta onneksi olemme saaneet olla heidän kanssaan jo Rosalindan 11 vuotta ja Justinan ja Unelman 10 vuotta. Siihen aikaan on mahtunut hyvin paljon iloa, siis enemmän iloa kuin surua, koska he ovat olleet niin terveitä tähän asti.
Mutta mitä teemme sen jälkeen kun heitä ei enää ole?

No, meillä on tulevaisuuden suunnitelma jo valmiina. Me muutamme Suomesta Brasiliaan ja siksi olemme latautuneet jo ajatukseen, että karvakuonoja ei ole ja meidän uusi kotimaamme tulee olemaan Brasilia. Olemme antaneet pois jo paljon kaikenlaista mm. kukkia, kirjoja, huonekaluja ym. tavaraa, joita emme aio ottaa mukaamme aavan meren tuolle puolen. Meitä ei jää tänne kaipaamaan ketään, sillä lapset ovat jo aikuisia ja he pääsevät luoksemme, milloin itse ehtivät.
Olemme jo katselleet talojakin sieltä ja kyllä siellä on paljon kauniita taloja uima-altaineen ja hedelmätarhoineen. Meillä on erittäin hyvä ystävä, jo 45 vuoden takaa, joka auttaa meitä talon katsomisessa ja muutoinkin neuvoo meitä alkuun pääsemisessä. Meillä on yhteiset harrastukset, nimittäin musiikki, joka on meidän sydäntä lähellä. Siellä me saamme soitella kaikki yhdessä ja sitten nauhoitamme ja teemme elokuvaksi ja lähetämme tänne Suomeen ystävillemme.
Mutta nyt elämme vielä täällä kylmässä Pohjolassa ainakin ensi kesään asti, jolloin meillä on mahdollisuus saada pysyvä oleskelulupa uuteen lämpimään kotimaahamme.
Mutta nyt on jälleen tullut aika sanoa hyvää yötä kaikille ja kauniita unia!

Ei kommentteja: