22.2.2018

22.2.2018
Danny

torstai 27. maaliskuuta 2008

Lunta pyryttää

Taas on vierähtänyt hieman aikaa, kun olen viimeksi jotain tänne kirjoittanut. Sillä aikaa on joitakin asioita muuttunut ja minulla olikin vaikeuksia päästä tänne kirjoittamaan mitään. Mutta toivotaan, että nyt pääsisin jatkossakin tänne päivittämään blogiani.
Tänään on välillä paistanut aurinko ja välillä on pyryttänyt lunta hyvinkin sakeasti. Onneksi myrsky on jo täällä hieman laantunut ja luvassa on ainakin huomisesta eteenpäin jo lämpöasteita. Siitä se varma kevääntulo sitten alkaa ja pianhan se vaihtuu jo taas kuukausikin huhtikuuksi. Sitten on enää kuukausi vappuun ja silloinhan jo pitäisi olla kesä ja lämmintä. Mutta saas nähdä sitten, millainen kesä on, kun talvi on ollut niin lauha ja ainakin täällä länsirannikolla lähes lumeton.
Karvakuonot on nyt trimmattuja ja hyvin kauniita, sillä heillä on nyt leijonaleikkaus ensimmäistä kertaa 10 elinvuotensa aikana. Mutta kesäksi sitten taas he saavatkin kesäkampauksen ja leijonaleikkausta voimme pitää taas muina aikoina, kun ei ole niin kuumaa. He ovat itsekin hyvin tyytyväisiä uuteen kampaukseensa.
Olen myös neulonut aika paljon, kun olen viimeistellyt keskeneräisiä käsitöitäni ja joitakin olen tehnyt uusiakin kuten pääpannan, jonka tein sähkönsinisestä Mambo-langasta ja palmikkokuviolla. Minulla on myös samaa lankaa vadelmanpunaisena ja siitä aion myös neuloa pannan itselleni. Tein myös Teddy-langasta tallukkaat itselleni eli lämpöiset ja isot sukat, jotka olisivat sitten hyvät jalassani. Toinen on jo valmis, mutta toinen sukka eli tallukas jäi hieman kesken, kun minulle tuli selkä kipeäksi, että en pysty tällä hetkellä neulomaan enkä paljon jaksa edes ylhäällä olla.
Tällä koneella ei ole kivoja hymiöitä saatavilla, koska tässä on Vista ja me emme saa tänne asennettua mitään meidän vanhoja lisälaitteita, kuten printteriä, webkameraa jne. Mutta keväällä aiomme vaihtaa tähänkin koneeseen xp:n, johon saa kaikki laitteet asennettua helposti ja pääsemme taas nauhoittamaan musiikkiamme, joita sitten lähetämme ystävillemme aina Brasiliaan asti.
Brasiliaan on valtava ikävä, mutta nyt me voimme hyvin olla yhteydessä sinnekin, koska olemme asentaneet tänne Skypen, jolla on helppoa puhua ympäri maailmaa. Ja hyvin kuului viimeksikin, kun olimme Brasiliaan yhteydessä.
Mutta nyt toivotan kaikille lukijoilleni oikein hyvää kevään ja kesän odotusta!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Iloista kevään ja kesän odotusta sinullekin (: