22.2.2018

22.2.2018
Danny

maanantai 19. tammikuuta 2009

Tammikuun 19. päivä 2009

Tänään on jo tammikuun 19. päivä ja lunta on hiljalleen satanut niin, että maa on jälleen valkoinen. Mutta lämpöasteita on luvassa myös tällä viikolla, joten lumet taitavat vielä sulaa pois. Mutta kivahan se toki on, että välillä aina näyttäytyy lumikin täällä pohjoisessa. Mieluummin olisin kyllä etelän lämmössä ja nauttisin siellä omassa uima-altaassa pulikoimisesta ja siitä kaikesta rauhasta ja ystävällisyydestä, jota ainakin Brasiliassa saimme kohdata.
Eilen sain teritetyt sukat ja tuplalapaset valmiiksi ja aloitin myös eilen kuviotuplalapasia, joista ehdin kutoa ainoastaan 10 kerrosta kuviota. Tänä aamuna ja vieläkin on kurkkuni niin kipeä, että taitaa olla flunssaa. Ja siksi emme voineet tänään mennä vesijuoksuunkaan eikä vielä keskiviikkonakaan. Mutta onhan näitä päiviä ja allakasta saadaan lisää. Tänään olen levännyt paljon eli nukkunut, nukkunut ja taas nukkunut, joten toivottavasti flunssa lähtee sen saman tien tiehensä.
Koiramme ovat innoissaan lumesta ja juosta vipeltävätkin sellaista vauhtia vapaana kotiovelle ja sitten onkin tassujen pyyhkiminen ja hups, pujahtavat sisään.
Mutta nyt toivotan kaikille lukijoilleni oikein mukavaa illan jatkoa ja hyvää yötä!

Ei kommentteja: