22.2.2018

22.2.2018
Danny

keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Vesijuoksu on ihanaa!

Tänään olimme jo toisen kerran tutustumassa vesijuoksun saloihin. Ja jälleen voi vain todeta, että vesijuoksu on aivan ihanaa liikuntaa ja myös tehokasta. Me olemme tilanneet saunan kahdesti viikossa ja näin pääsemme harjoittamaan vesijuoksua. Altaan veden lämpötila on +27 astetta, joten se on tosi lämmintä. Ensimmäisellä kerralla hieman pelotti, koska allas on kuitenkin 4 metriä syvä ja jalat eivät yltää pohjaan. Mutta siellä oli ystävällinen ihminen, joka neuvoi meitä myös vesijuoksuvyön kiinnittämisessä. Ja tänään jo osasimme senkin taidon. Me käymme siis vesijuoksussa kahdesti viikossa aina toukokuun 20. päivään asti, jolloin uimahalli sulkee kesän ajaksi ovensa. Vesijuoksussa kalorit palavat hyvin ja kun tulimme kotiin, niin minulla oli jatkuva nälkä. Tosin syön paljon normaalia pienempiä annoksia, mutta ehkäpä nyt pitäisi lisätä ruoka-annoksia, koska kulutuskin on lisääntynyt.
Tänään olen myös viimeistellyt villatakkejani sekä puseroani. Minulla on nyt jo 5 villatakkia ja kuudetta aloittelen jo huomenna, kun saan langat postista. Odotan innolla sitä lankapakettia, joka huomenna saapuu ja myös nappeja, joita tilasin myös Internetin kautta. Mutta sitä ennen minun pitää ommella napit ainakin kahteen villatakkiini ja näin saan nekin villatakit kovaan käyttöön. Uudet langat ovat aivan ihanan värisiä ja puuvillaa, koska Brasiliassa ei kovin paljon villasta tehtyjä vaatteita tarvita, paitsi iltasella, kun aurinko laskee, niin silloin tulee jo viileää.
Nyt toivotan kaikille lukijoilleni ympäri maailmaa oikein mukavaa päivän jatkoa ja kaikkea hyvää vuodella 2009! Tervetuloa uudestaan minun blogilleni!

Ei kommentteja: