22.2.2018

22.2.2018
Danny

torstai 22. huhtikuuta 2010

Kaikkea sitä saa kestää, kun vanhaksi elää...

Tänään on torstai ja 22. päivä huhtikuuta. Päivä on ollut enimmäkseen pilvinen ja +7 astetta. Kyllä siellä taivaalta tulee jotainb veden näköistä noihin parvekkeen laseihin. Mutta sadehan vaan virkistää luontoa ja saa nurmikonkin viheriöimään.

Mutta aina ei päivä paista kirkkahasti ja vanhaksi kun elää, niin kaikenlaista voi sattua. Sain tänään tietää lääkäriltäni tästä kädestä, että siinä onkin veneluun murtuma, jotenka menen huomenna uudestaan röntgeniin ja maanantaina sitten saan kuulla, miten sitä hoidetaan tästä eteenpäin. Voi, minua, nyyh, nyyh! Taitaapa joutua vetokäteni kipsiin ainakin googlen mukaan. Tarkoittaako se sitä siis, että en voi enää soitella hanuriani? Voi minua vanhusta! Vanhuus ei tule yksin! Ja voinkohan enää kutoakaan? Virkata? Kirjoittaa? Siis mitä minä sitten teen? Istun ja pyöritän peukaloitani vai? Ai, mutta enhän minä voi peukkujakaan heiluttaa, jos ne on kipsattuna kiinni! No, mutta nämä ovat vain tällaisia heittoja, kun ei ole tällaista koskaan ollunna. Mutta tämä on siis vanha murtuma vuosien takaa väännetty ja nyt on alkanut oireilla.
Mutta nyt toivotan teille kaikille oikein mukavaa illan jatkoa ja pitäkää itsestänne huolta! Minä alan soittelemaan vaikka sisulla, mutta minähän soitan!



Nyt minulla on siis tällainen rannetuki, mutta kipeä on ranteeni tosi paljon.

4 kommenttia:

vesimiesneuloo kirjoitti...

Voi harmi toivotaan, että ei kuitenkaan ole niin paha. Kipuhan on tietenkin saatava pois.
Jospa ei kuitenkaan kättä kipsata jos nykyaikana olisi muita konsteja.
Kaikesta huolimatta aurinkoista torstai iltaa!!))

Helena kirjoitti...

Kiitos kommentistasi ja lohdutuksestasi,vesimiesneuloo! Toivotaan, että käteeni tulisi joku parannus ratkaisu! Mukavaa illan jatkoa myös sinulle ja kaikille rakkaillesi!

Tarikka kirjoitti...

Varmasti harmittaa tuo käden tilanne mutta ennen kaikkea kipu pitäisi saada pois.Jos se on vanhempi vaiva saattaa kestää jonkun aikaa ennen kuin haitarin soitto onnistuu. Kun minä viikko sitten nitkautin oikean jalkani ei siitä ole turvotus vieläkään laskenut mutta laiskuuttani en ole käynyt sen kanssa etes lääkärissä.

Helena kirjoitti...

Kiitos kommentistasi Tarikka! Juu, harmittaa, mutta onni on että on vasen käsi ja onni on, että saan elää! Eiks vaan! Kannattaisi mennä ajoissa lääkäriin!Mukavaa viikonloppua!