22.2.2018

22.2.2018
Danny

lauantai 10. huhtikuuta 2010

Uusi, kaunis patani!

Tänään on lauantai ja 10. päivä huhtikuuta. Taivaalta on satanut vettä, mutta nyt näyttää aurinkokin työntävän itseään esille pilviharson läpi. Asteita näyttää ainakin olevan +5 astetta.
Hieman ristiriitaisia sääennusteita löytyy, mutta pääasiahan on, että sää näyttää itse itsensä, millainen on nyt ja millainen seuraavina päivinä.
Saapas näkee ja kenkä tietää! Eli saas nähdä nyt sitten, että alkaako päätäni jälleen tänäänkin särkemään. Mutta aika näyttää!
Eilen sain kauniin, ihanan padan rakkaaltani, josta laitoinkin jo kuvia muihin blogeihini, mutta laitanpa vielä tännekin.
Tällaisen kauniin värisen padan sain siis eilen rakkaaltani!
Ja tässä ojennan teille punaposkisen omenan...
...ja luumuja siis sekä vihanneksia, joista keitin sopan


Mutta nyt toivotan teille kaikille täällä vierailijoille, ihanille ystäville, oikein aurinkoista päivän jatkoa ja pitäkää itsestänne ja myös toisistanne hyvää huolta!
 

6 kommenttia:

vesimiesneuloo kirjoitti...

Kaikkea samaa myös sinulle!
Pata on kauniin vihreä:)
Aurinkoista viikonloppua

Helena kirjoitti...

Kiitos, kiitos vesimiesneuloo! Aurinko täälläkin jo näyttäytyy ja linnut rakentavat ahkerasti pesiään.

Anonyymi kirjoitti...

Onpa ihana pata, väri kaunis ja sopivasti vihreä kesää kohden mentäessä. Minä olen harjoitellut virkkaamista, kukkia tehtailin tänään ja aion niillä hieman koristella olkalaukkuani, tytär farkkujaan ja poika askartelee silinteriä, Liisa Ihmemaassa elokuvan innoittamana. Täällä vielä näin iltasellakin kauniisti aurinko paistaa, lähdenkin sitä kohta saunan lauteille ihastelemaan. Leppoisaa lauantaita Unelmakodin asukkaille toivottaa Hilima

Helena kirjoitti...

Kiitos, kiitos, Hilima ystävämme! Virkkaaminen on erittäin helppoa ja kivaa. Täälläkin paistaa vielä aurinko suoraan keittiömme ikkunasta sisään. Mukavaa saunaillan jatkoa sinulle ja kaikille rakkaillesi!

Unknown kirjoitti...

Ihana mies sinulla, kun tuo aina kivoja yllätyksiä.
Lähetin tunnustuksen myös Sinun blogillesi. Ole hyvä!

Helena kirjoitti...

Kiitos, kiitos, Tuula, laitan lämmöllä eteenpäin! Juu, minulla on aivan ihana mies! Aurinkoista sunnuntaipäivän jatkoa sinulle!