22.2.2018

22.2.2018
Danny

perjantai 6. elokuuta 2010

Juhlaamme odotellessa

Tänään on perjantai ja 6. päivä elokuuta. Aurinko on paistanut ja myrskykin on jo laantunut ja asteitakin on vielä +23, joten lämmintä riittää.

Tänään oli oikein kiva ja virkeä päivä. Olimme kaikki hieman shoppailemassa ja hoitamassa asioita juhlaamme varten. Ensin ostimme ruokaostokset ja sitten siirryimme kello-ja kultaliikkeen puolelle, jossa sain uudet reiät korviini ja myös kauniit punaiset hoitokorvikset. Näitä pidän parisen viikkoa ja hoidan niin, jotta ei tule tulehduksia. Sitten saan vaihtaa oikeat korvikseni juhlaa varten. 

Sitten siirryimme kukkakaupan puolelle ja suunnittelimme ja varasimme ja tilasimme todellakin niin hirviän kauniin morsiuskimpun, jotta...ja siis vaaleanpunaista ja valkeaa se olla pittää.

Nyt on päivä siirtynyt jo iltaan ja sain vihdoinkin innolla odottamani paketin Cellbesiltä. Rakkaani lähti sitä noutamaan ja pian pääsen sovittelemaan uusia vaatteitani.

Nyt toivotan teille kaikille, rakkaat ystävät, oikein mukavaa illan jatkoa ja nauttikaa jokaisesta hetkestä ja pienistäkin asioista!
 

Ei kommentteja: