22.2.2018

22.2.2018
Danny

tiistai 10. elokuuta 2010

Unelmakodin kuulumisia 10.8.2010

Tänään on tiistai ja 10. päivä elokuuta. Aamu aukeni korviini kantautuvalla sateen ropinalla. Ja sadetta on riittänyt vieläkin pitäen kuitenkin jonkinlaisen paussin aina välillä. Asteita on +19, joten se olisi aivan sopivaa minulle.

Kaikenlaista on ehtinyt tapahtua meille, kuten suru-uutiseni onkin jo teille kertonut. Rakkaamme Justina ja Unelma nukkuivat luotamme pois 5.7.2010 12 vuoden ja 7 kuukauden ikäisinä. Kaipaamme heitä ikuisesti.

Me elelemme nyt siis kaksistaan täällä Unelmakotimme yläilmoissa. Koti on todellakin tyhjä, mutta päivä kerrallaan menemme eteenpäin. Heinäkuussa olimme myös 8 päivän reissulla Haapsalun terveyshoitolassa, jossa viihdyimme erinomaisesti ja menemme sinne uudelleen vielä syksymmällä. Nyt siis meillä on mahdollisuus matkustella, minne vain kulloinkin mieli halajaa. Mitään kotieläimiä emme siis enää voi ottaa, koska olemme jo sen ikäisiä, että koskaan ei tiedä, milloin on viimeinen päivä elämäämme.

Mutta äsken nappasin kuvia nukeistani, joiden joukkoon on liittynyt myös muutama uusikin nukkeni Haapsalusta ostettuna.


Tässä on siis Haapsalusta ostamani Eevamaria ja Maija hänen seuranaan
             ...ja tässä on vauvanukkeni, joista uusin on vaaleanpunaisessa, vielä keskeneräisessä mekossaan oleva Emilia, myös Haapsalusta ostettu
        
. ..ja tässä istuvat pikkunuken kanssa noin 60 vuotiaat Irma ja Riitta..

Muut nukkeni on yksittäin kuvattuja ja ovat nähtävillä blogissani:
http://murunmutinat.blogspot.com 


Ja tässä vielä kuva kirjahyllystämme, jonka päällä lepäävät kaikki neljä rakkaintamme uurnissaan eli Cindy, Rosalinda, Justina ja Unelma. He ovat aina kanssamme.
 Täällä he lepäävät enkeleiden keskellä ja ovat aina luonamme.

Nyt toivotan teille kaikille, rakkaat lukijani, oikein mukavaa tiistaipäivän jatkoa ja pitäkää itsestänne huolta!

Ei kommentteja: