22.2.2018

22.2.2018
Danny

tiistai 15. joulukuuta 2009

Heute kommt unverhofft ein kleiner Gruss von mir zu dir!







Tänään on tiistai ja 15. päivä joulukuuta. Asteita näyttää olevan peräti -9 ja männyn oksat heiluvat pudottaen raskasta lunta oksiltaan maahan. Päivä on hämärä, mutta kuukauden kuluttua olemme menossa jo hyvin kohti valoisuutta. Pianhan se tämä pimeä aikakin menee, kun ei koko ajan sitä ajattele. Ja joulun valot loistavat jo lähes jokaisessa ikkunassa.
Tänään olin hammaslääkärissä. Ja kylläpä oli suu ahdettu täyteen erilaisia kaluja, jotta saatiin paikka takahampaisiinkin. No, siinä se aika meni, kun suunnittelin kahdella puikolla sukan kutomista. Vielä pitäisi se toteuttaakin.
Joulu tulee ja menee yhtä pian ohi ja tulee joka vuosi aina uudestaan.
Meillä ei ole mitään erikoisia jouluvalmisteluja, sillä olemme omassa porukassa myös joulun. Eilen tuli ystävältämme Brasiliasta pyyntö, että voisimme vielä nauhoittaa yhdessä heidän kanssaan myös It´s now or never kappaleen ja he laittavat meille taustanauhan. Ihanaa, ihanaa, ihanaa! On todellakin aivan ihanaa tehdä yhteistyötä kaukaisten, ihanien ystäviemme kanssa. Mutta pian me olemme siellä heidän kanssaan ja saamme nauhoittaa vaikka uima-altaalla. Voi, kunpa jaksaisin vielä tämän talven! No, kuntoutus loppuu nyt perjantaina, joten sitten enää jää vesijuoksu kahdesti viikossa ja sitä emme jätä, paitsi jos sairaus iskee minuun.
Eilen soittelimme tunnin ajan joululauluja ja muitakin lauluja, joten voipi olla, että hartiani ovat siitäkin vielä ärtyneet enemmän. Minun hartiat on olleet kipeät jo pidemmän ajan ja kuntoutuksessakin tein käsi - ja hartialiikkeitä. Eipä tainnut oikein hyvää tehdä! Mutta huomenna on vesijuoksu ja luulisin ainakin sen tekevän hyvää kipeille hartioille.
Tänään pitää vielä jatkaa lapasia, joita teen siis kahdella puikolla, joten saas nähdä sitten, miten onnistuu.
Mutta nyt toivottelen teille oikein leppoisaa tiistaipäivän jatkoa ja kiireetöntä joulun aikaa!

Ei kommentteja: