22.2.2018

22.2.2018
Danny

sunnuntai 27. joulukuuta 2009

Joulu on ohi jälleen - Christmas is over again

Puro langasta kudotut tossut
Kahdella puikolla tehdyt lapaset

Tänään on sunnuntai ja 27. päivä joulukuuta. Nyt on joulua juhlittu kaikkialla maailmassa ja on syöty hyvin ja vietetty aikaa rakkaittemme kanssa ja nautittu yhteisistä hetkistä. Lunta on pyryttänyt paljon ja ajokeli on ollut huono ja on edelleenkin ainakin pohjoisessa ja eteläisessä Suomessa. Pakkasta on vielä -9 astetta. Hiljaista on kaikkialla. Ihmiset taitavat nyt vaan sulatella sitä ylensyöntiä, mitä aina on jouluna. Mutta miksi pitää juuri jouluna aina ahtaa niin paljon itseensä ruokaa ja makeisia. Minusta liika on liikaa. Me olemme syöneet vihreitä kuulia jo aikaisemmin ja samoin Marabou suklaata ja kakun jaoimme kahdelle päivälle ja nyt tänään syömme vielä jäätelöä hillon kera. Mutta ei tunnu ylensyöntiä ollenkaan. Mutta huomenna pääsemme taas ihanaan vesijuoksuun ja siitä minä nautin.
Minä olen kutonut myös ja sain valmiiksi kahdella puikolla tehdyt lapaset sekä lämpimät tossut itselleni. Seuraavaksi aion kokeilla joitain kukkia kirjasta Anna kaikkien kukkien kukkia. Siellä on niin kauniita malleja, että toki niitä pitää kokeilla kutoa ja virkata ohjeen mukaan.
Mutta nyt toivotan teille kaikille oikein mukavaa sunnuntain jatkoa ja turvallista matkaa, jos olette liikenteessä ja muutenkin rauhallista viikon alkua!


Ei kommentteja: