22.2.2018

22.2.2018
Danny

sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Waiting for Christmas

Unelma
Justina

Tässä ovat valmiit Puro-langasta tehdyt sukkani

Tänään on sunnuntai ja 13. päivä joulukuuta. Lunta on edelleenkin noin 10 cm, mutta koneeni näyttää tällä hetkellä asteita vain 0, joten lumi todennäköisesti jälleen tarttuu Justinan ja Unelman tassuihin ja heidän tassunsa on pestävä joka lenkin jälkeen.
Taustalla soi joululauluja, joita Netin kautta kuuntelen, kun sieltä tulee niitä aivan tauotta. Ja eilen soittelin jo uruillakin laulua What a wonderful world ja tänään aion kokeilla sitä vielä hanurillakin ja jospa saisin vielä rakkaani sitä laulamaan ja toki englanniksi. Jonain päivänä voisimme sen vielä nauhoittaakin. Ja samoin minusta unohdettu, mutta kaunis joululaulu on myös White Christmas eli Valkea Joulu, jonka nuotit täytyy hakea kirjastosta ja sitten yrittää soittaa sitäkin.
Mutta siis sukat sain valmiiksi ja aloittelin jo lapasia kahdella puikolla ja toinen on peukaloa vaille valmis, joten katsotaan, miten onnistuu, kun en ole kahdella puikolla lapasia koskaan edes tehnyt ja se peukalo tuottaa hieman pään vaivaa, mutta mietitään.
Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein rauhallista sunnuntai päivän jatkoa ja joulun odotusta!

2 kommenttia:

Tarina kirjoitti...

Rannikollehan on tupsahtanut paljon pehmoista joululunta! Täälläkin sateli hieman, mutta ruohonkorret eivät vielä ihan peity.
Mukavaa alkavaa viikkoa ilonpesäläisille!

Helena kirjoitti...

Kiitos kommentistasi, Tarina! Juu, tänne on pudonnut taivaasta lunta noin 10 cm ja pakkastakin on -14, hrrr! Kaipaus Brasiliaan on kova! Mukavaa viikon alkua myös sinulle!