22.2.2018

22.2.2018
Danny

keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Ilonpesän kuulumisia 30.12.2009




Tänään on keskiviikko ja 30. päivä joulukuuta. Huomenna on uuden vuoden aatto. Eilen kävin lääkärissä ja sain hyvät lääkkeet tähän hartia-niskasärkyihin. Tänään onkin jo paljon helpompi olla, mutta vesijuoksuun menemme vasta ensi maanantaina. Eli uusi vuosi alkaa uusin voimin ja jätän vanhan vuoden säryt ja kivut taakseni.
Muutama päivä sitten virkkasin tällaiset pienet joulukuusen koristeet kokeeksi vaan, että millaisia tulisi. Näitähän voi tehdä sitten enemmänkin ensi jouluksi, sillä jouluhan tulee joka vuosi, se on varmaa.
Mitä suunnitelmia sitten meillä on ensi vuodeksi, niin siitä kerron joskus myöhemmin. Mutta meillä on suunnitelmia aina vuodelle 2011 asti, joten elämme toivossa ja uskossa, että kaikki menee hyvin.
Nyt ajattelin, että voisin kutoa myssyn itselleni tai sitten kuviopatalapun. Kumpi näistä sitten voittaa, niin sen näemme sitten, kun alan jotain tekemään. Nyt pitää vielä syödä suklaat loppuun, jotta voi huomenna taas syödä uutta suklaata. Kas, kummaa, kun elämä on yhtä juhlaa!
Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa ja hyvää uutta vuotta kaikille!

4 kommenttia:

Tarina kirjoitti...

Hyvää ja iloista Uutta Vuotta!

Helena kirjoitti...

Kiitos, kiitos, samoin sinulle hyvää uutta vuotta 2010!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää, Onnellista Uutta vuotta tänne kauniiseen blogiisi!

Helena kirjoitti...

Kiitos, kiitos! Samoin sinulle hyvää alkanutta vuotta ja kaikkea hyvää elämällesi!