22.2.2018

22.2.2018
Danny

maanantai 11. tammikuuta 2010

Bom Dia!






Tänään on maanantai ja 11. päivä tammikuuta. Pakkaset ovat ainakin tältä osin menneen talven lunta, joten nyt on mittarissamme enää -8 astetta ja luvassa on -3...-4 asteen pakkasia eli oikein mukavaa säätä on luvassa tällä alkaneella viikolla. Jeee, kyllä se talven selkä vielä taittuu! Aurinkoa ei tänään ole näkynyt, mutta toivotaan, että jo loppuviikolla paistaisi aurinkokin jonkin aikaa. Toisella puolen maapalloa aurinko paistaa kaiket päivät ja lämmintä riittää jopa +30 astetta. Mutta ainakin Brasiliassa on satanut paljon ja tulvia on ollut kautta koko maan ja ihmisiä on kuollut tulviin. Eihän sekään ole mukavaa, joten turhaan me aina valitamme näistä pakkasista, kun on paljon muitakin ja rajumpia luonnonilmiöitä maailmassa. Meillä on täällä lämmitykset ja sähköt ja kaikki mukavuudet, mutta entäpä jos asunnot olisivat toisenlaisia ja maa kärsisi kuivuudesta tai rankkasateista. Ei se olisi ollenkaan mukavaa, joten olkaamme tyytyväisiä näihin pakkasiin! Ja näin saamme ihailla kaunista luontoa!
Eilen aloittelin itselleni baskeripipoa ja siitä näyttää tulevan aika hyvä, mutta jos se onnistuu yli odotukseni, niin toki teen useampia samanlaisia.
Mutta kello käy ja pian lähdemme kohti uimahallia vesijuoksuun ja se jos mikä antaa hyvän ja rentouttavan olon. Ja vesijuoksun jälkeen syömme hyvin ja sitten taas soittelemme ihanaa musiikkia.
Mutta nyt on tullut aika toivottaa teille kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa ja turvallista viikon alkua jokaiselle ja joka päivälle!

2 kommenttia:

Huopatossunen kirjoitti...

Meillä nautitaan talvesta, kun pääsee luistelemaan ja hiihtämään sekä muutenkin peuhaamaan lumessa :D Mukavaa maanaintaita!

Helena kirjoitti...

Kiitos Huopatossunen kommentistasi! Juu, paljon lunta on aina lasten suuri riemu! Turvallista viikon alkua!