22.2.2018

22.2.2018
Danny

keskiviikko 13. tammikuuta 2010

IIonpesän kuulumisia 13.1.2010





Tänään on keskiviikko ja 13. päivä tammikuuta. Aamut ovat jo hieman valoisampia, joten valoa kohti menemme. On ollut hieman kiirusta, mutta siitä sitten joskus myöhemmin, kun uudet tuulet puhaltavat nyt aika kovaa ja pitää pysyä tuulen mukana.
Eilen kudoin jonkin aikaa taas baskerimyssyä, josta taitaakin tulla aika kiva. Ja jos tämä nyt sitten onnistuisikin hyvin, niin toiset langat jo kurkistelee laatikosta.
Mutta kyllä eilen taas ihailin kaunista luontoa, vaikka sumua oli eilen illalla tosi paljon, joten hyvä oli, että auto näki eteensä ja olihan sitä hieman liukastakin, kun pakkaset ovat lauhtuneet. Mittarimme näyttää -5 astetta ja huomenna on lauhempaa luvassa.
Nyt on taas trimmaus tilattu Justinalle ja Unelmalle sekä itselleni kampaaja, joten tulkoon kevät nyt, kun olemme kaikki kunnossa. No, toki pitää vielä nauhoittaakin monia kappaleita, mutta olemme ainakin sitten kaikki trimmattuja kuvauksiin.
Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa keskiviikko päivän jatkoa ja pitäkää itsestänne ja toisistanne huolta!

2 kommenttia:

Huopatossunen kirjoitti...

Tänä talvena luonto on ollut tosi kaunis. Jään mielenkiinnolla odottamaan baskeripiposi valmistumista.

Helena kirjoitti...

Kiitos kommentistasi, Huopatossunen! Juu, baskeripipo on nyt enää kavennuksia vailla. Mukavaa päivän jatkoa sinulle ja kaunista luontoa edelleenkin!