22.2.2018

22.2.2018
Danny

torstai 28. tammikuuta 2010

Enää yksi yö onnehen...mutta nyt mä jo kerron sen...






Tänään on torstai 28. päivä tammikuuta. Pakkasta on huimat -18 astetta. Eilen illalla oli aivan hurja lumimyräkkä ja myrsky. Myrsky lennätti lunta kasoittain ja aurausautoilla oli tänä aamunakin vielä työtä aurata tiet kulkijoille. Eipä siellä huvikseen kulkijoita ole ollut, mutta on ihmisiä, joiden on mentävä työhön ja myös koirien kanssa on aina mentävä ulos lenkille, oli ilma millainen tahansa. Mutta jospa tämä myrsky nyt jo laantuisi ja huomiseksikin on luvassa -14 astetta, joten ei mikään lämmin ilma muuttoja ajatellen.

Mutta meillä on jo laatikoita pakattuna valmiiksi huomista muuttoamme varten. Tässä asunnossa on ilmennyt kosteutta jopa niin paljon, että minun pitkät mekkoni olivat helmasta aivan märät. Ja komeroissa on edelleenkin kosteutta, mutta vaatteet otimmekin heti sieltä pois. Siispä kosteuden takia on tästä lähdettävä. Onneksi saimme hyvinkin nopiasti asunnon ja vielä 7. kerroksesta, josta on aivan esteettömät ja mahtavat näköalat. Olemme erittäin tyytyväisiä tähän asuntoomme.

Sieltä on sitten helppoa lähteä kaukaiseen Brasiliaankin nauttimaan auringon lämmöstä, kun täällä on kovimmat pakkaset.

Mutta nyt pitäisi vielä ottaa nuo kirjoneulesukat käteeni ja kilkutella puikkoja niin, että olisi selvillä, minkä väristä lankaa milloinkin käytän, kun nimittäin lankaa on hyvin rajoitetusti. Voi toki olla niinkin, että Nukku-Matti kutsuu minua ja sukan kutomiset jäävät tällä kertaa vähemmälle, kun tuo antibioottikin vielä tämän päivän väsyttää. Ja huomenna on hieman kovempi päivä, mutta onneksi minä pääsen mussukoitteni kanssa uuteen, lämpimään kotiimme ja miehet touhuavat sitten täällä päässä muuton kanssa.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa torstaipäivän jatkoa ja hyvää viikonloppua! Palaan tänne, jos Mokkula suostuu yhteistyöhön kanssani!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täälläkin pakkanen pitää otteessaan, -23 ja ei tee kovasti mieli ulos lähteä. Neulonut olen ja kotia laitellut uuteen uskoon, meiltä kun lähti eilen ensimmäinen lapsi omilleen asumaan. Nuoripari sai asunnon tästä läheltä ja hyvillä mielin tytön antoi mennä, vaikka alkuun onkin outoa ja haikeaa. Mutta se on sitä elämää! Toivottavasti muuttonne sujuu hyvin ja kotiudutte pian uuteen kotoseen. Mussukoille rapsutuksia! Terveisin Hilima neulomosta

Huopatossunen kirjoitti...

Hienoa että saitte uuden asunnon niin nopeasti! Seitsemännestä kerroksesta on varmasti upeat näköalat. Onko teillä ikkunoita merelle päin?

Helena kirjoitti...

Kiitos, Hilima, kommentistasi ja tytöt kiittävät rapsutuksista lurps, lurps! Onnea vaan nuorelle parille uudesta kodista ja yhteisestä elämäntaipaleesta, siitä se alkaa! Niinhän se on, että "me vanhat" jäämme sitten aina asumaan yhdessä, kun lapset lähtevät maailmalle! Huomenna sitten me lähdemme uuteen kotiimme onnellisina! Mukavaa päivän jatkoa!

Helena kirjoitti...

Kiitos kommentistasi, Huopatossunen! Meillä ei ole merelle päin ikkunoita, kun merelle on 30 km. Mutta muuten on avarat näkymät. Oikein mukavaa päivän jatkoa sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Vai sellainen yllåäri! Kiv että saitte uuden asunnon noin nopeasti! Kyllä noi homehommat on niin pahoja, että jos vaan pääsee muualle niin heti kannattaa kamat pakata. Ja vielä seitsemäs kerros! Mahtavat näköalat, se on helppo uskoa, on siinä mitä ihastella kun neuloo ikkunan vieressä! Ja niitä sukkia kaipaan minäkin nähdä valmiina, sillä mulla on samaista lankaa kotosalla jämäkeriä, valitettavasti ei vain paljoo eri värejä, mutta voisin tehdä kanssa jotain samantapasita niiden tuhoamiseksi!
T:Virpi Neulomosta

Helena kirjoitti...

Kiitos kommentistasi, Virpi! Juu, teen toki ne sukat valmiiksi ja laitan sitten kuvia tänne blogiini. Sukkiahan tarvitaan aina ja kun löytyy pieniä nöttösiä, niin niitä voi yhdistellä juuri kirjoneuleena. Illalla otamme piuhat irti ja sitten aamulla menox. Nähdään sitten ensi viikon alussa eli helmikuun alussa jälleen! Mukavaa illan jatkoa!

Sini Helmi kirjoitti...

Eikös noin korkealla jo huimaa? ;) Hienoa, että pääsette muuttamaan ja onnea uuteen kotiin, on sieltä varmasti komeat maisemat! Koskas sitä neuletapaamiseen tullaan, seuraava olis 13.2 klo 10- 12 Porin Pääkirjaston kahvilassa??? Kaikkea hyvää toivotellen!

Helena kirjoitti...

Kiitos, kiitos Sini Helmi kommentistasi! Ei täällä huimaa, kun näkee kauas avaruuteen ja samalla se inspiroi kirjoittamista! Katsotaan nyt, voinhan minä sinne tullakin, mutta kun en tilaa enää lehteä, niin en kai silloin voi tulla! Leppoisaa viikonloppua!