22.2.2018

22.2.2018
Danny

torstai 7. tammikuuta 2010

Einen megalieben Donnerstag sollst Du haben...






Tänään on torstai ja 7. päivä tammikuuta. Ulkona on pakkasta -20 astetta ja lunta on isot kinokset. Meillä täytyy olla ilmankostutin jo päivälläkin päällä, kun muuten tulee liian kuiva ilma, että on vaikea hengittää. Muutoin on ulkona hyvin kaunista, kun puut on lumiset ja luonto on hiljaa. Jotkut tintit käyvät syömässä talipalloa, joka on laitettu tuohon ikkunani alla olevaan mäntyyn. Miten kylmä lintupoloisilla onkaan nyt näin pakkasilla! Mutta onneksi he saavat ihmisiltä rasvaa kupuunsa, jotta lämpö pysyy heissä.
Eilen olimme siis vesijuoksussa ja siellä olikin yllättävän rauhallista ja 460 metriä minä nyt juoksin siellä. Ja kylläpä tuli hyvä olo vesijuoksun jälkeen. Mutta olihan sitä hirveä sudennälkäkin, kun tuli kotiin. Mutta onneksi kuitenkin verensokerini oli aivan loistava, vaikka söinkin hieman enemmän. Kyllä se elämä tästä vielä iloksi muuttuu!
Tänään olen kutonut tuota Baktus huivia ja jonkin tunnin verran kerralla ja sitten pidän paussia ja taas jatkan. Nyt siitä ei enää paljon puutu, joten seuraavalla kerralla saankin sen jo valmiiksi. Ja ehkäpä laitan Baktukseni jo kaulaani saunareissullekin, jotta voin pitää sitä suun edessä ja näin ei pakkanen pääse hengitykseeni niin hyvin.
Mutta kyllä sitä kaipaa niin kovin lämpimään tällaisilla pakkasilla. No, päivä kerrallaan menemme ja nautimme tästäkin ajasta, minkä saamme kaikki yhdessä olla.
Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa ja torstai on toivoa täynnä! Pitäkää itsestänne ja toisistanne huolta!

Ei kommentteja: