22.2.2018

22.2.2018
Danny

sunnuntai 17. tammikuuta 2010

My new Socks 17.1.2010


Tänään on sunnuntai ja 17. päivä tammikuuta. Pakkasta on -5 astetta ja tuultakin on jo jonkin verran, joten puut pudottavat painolastinsa oksiltaan tuulen avustamana. Aurinkoa ei vieläkään näy.

Eilen aloitin sukkia jämälangoista ja sain kuin sainkin varren jo valmiiksi. Nyt vain toinen sukka samaan kohtaan ja sitten taas mietintämyssy päähän ja kuuntelemaan kuiskauksia, minkä väristä lankaa laitan sitten terään.


Lanka on Janne-lankaa ja tosiaan aika vähän on jokaista kerää jäljellä, mutta jos loppuu kesken, niin voihan sitä ostaa tai tilata netin kauttakin, niin ainakin tulee sukat valmiiksi. Tämä on Dropsin malli jouluiset sukat, jotka oli tehty punaisesta ja valkeasta, mutta minä valitsin nämä värit. Olen toki aika tyytyväinen näihin kuvioihin ja uskoisin, että sukistakin tulee aika kivat.

Mutta nyt toivotan teille oikein mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa ja nauttikaa neulomisesta ja ulkoilkaa myös aina välillä! Pitäkää itsestänne ja toisistanne huolta!
Posted by Picasa

4 kommenttia:

Huopatossunen kirjoitti...

Onpa tulossa kauniit ja lämpöisen näköiset sukat. Ilmatieteenlaitos "uhkaili" auringon pilkahtelevan tällä viikolla, mutta ei ainakaan vielä näy.

Helena kirjoitti...

Kiitos Huopatossunen! Ei se aurinko täällä ainakaan näy vieläkään! Minä taistelen taas tulehdusta vastaan! Mukavaa päivän jatkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanat sukanvarret näkyy jo.
♥♥kauniita sydämiä♥♥ ja koko kuvio aivan ihanissa väreissä. Olet Helena taitava. Olen anonyymi siksi ettei mua tunnisteta tuolla SNY (salaisella)-puolella täällä.
Mutta sinulle tuttua tutumpi eli kesäheinä Novitan neulomon puolelta.
Mukavaa kudontapäivää ja hyvää mieltä alkavaan viikkoon ilonpesään Helenalle ja kaikille :)

Helena kirjoitti...

Kiitos, kiitos sinulle kesäheinä! Mukavaa illan jatkoa myös sinulle ja kaikille rakkaillesi!