22.2.2018

22.2.2018
Danny

torstai 14. tammikuuta 2010

Herzlich willkommen! Bem-vindo! Bienvenue!





Tänään on torstai ja 14. päivä tammikuuta. Luonto on kauneimmillaan ja puut kantavat ylväinä oksillaan paksua, valkoista lunta. Pakkanen on lauhtunut, joten mittarimme näyttää vain -4 astetta. Siispä menemme jo kevättä kohti ja se tuntuu mukavalta. Päivät pitenevät ja aamuisin on jo valoisampaa.
Me saimme eilen Mokkulan, jonka kanssa taistelimme yhteistyösopimuksesta. No, kyllä se Mokkula nyt voitti meidät hitaudellaan, joten vielä toistaiseksi vaihdoimme tämän hyvän vanhanajan johdon tähän koneeseen. Ja kas, kummaa, kun tämä nopeutuikin huomattavasti. Mutta antaa ajan kulua ja aika näyttää sitten, minne tuuli kuljettaa ja me menemme sopuisasti tuulen mukana.
Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa torstai päivän jatkoa ja nauttikaa elämästänne joka hetki kuin hetki olisi viimeinen!

2 kommenttia:

Tarina kirjoitti...

Meillä täällä (Hesaan vajaa 60 km) mokkulat toimivat jos toimivat ja sitten toimiessaan ovat hermoja raastavan hitaita. Ehkäpä moiseen mokkuloiden oikutteluun on syynä tuo salpausselänharju.
Innokkaana odottelen uuden baskerin kuvia juu-u ja tietysti kuvaa uusista kutreista ja trimmatuista turkeista. Namu unia ilonpesään!

Helena kirjoitti...

Kiitos kommentistasi Tarina! Juu, Mokkula on hitas, joten minulla tulee olemaan tämä kiinteä liittymä ikuisesti. Sain tarpeekseni Mokkulan kokeilusta, mutta rakkaani pitää sen sitten läppärissään. Noo, baskeripipo on juuri valmistunut, joten kuvia tulossa joskus tai piakkoin. Mukavaa päivän jatkoa!