22.2.2018

22.2.2018
Danny

perjantai 23. lokakuuta 2009

Hääpäivämme 23.10.2009-Our weddingday - En päivääkään vaihtaisi pois...


En päivääkään vaihtaisi pois...I would not change any days away...

Tänään on siis hääpäivämme, 5 vuotis hääpäivämme, mutta olemmehan asuneet yhdessä jo 9 vuotta, 9 todellakin onnellista vuotta. Olemme jakaneet ilot ja surut ja menetykset yhdessä ja näin teemme tulevaisuudessakin. Yhdessä olemme kestäneet minun sairaudet ja leikkaukset ja yhdessä olemme nauttineet musiikista, jota soitamme yhdessä, viulua ja hanuria.  Näin olemme löytäneet pienistäkin arjen asioista hauskuutta ja sitä on nauhoitettu ja annettu yli Suomen rajojen toiselle puolen maapalloakin, jossa iloitaan meidän kanssa yhdessä.

Tähän 9 vuoteen mahtuu paljon tapahtumia. Olemme menettäneet kaksi rakkainta koiraamme Cindyn ja Rosalindan yli 11 vuoden iässä. Mutta olemme päässeet surumme yli toisiamme tukien ja kannustaen ja rakastaen. Nimenomaan rakastaen, sillä rakkautta meillä riittää jakaa niin toisillemme kuin näille ihanille koirillemmekin, Justinalle ja Unelmalle, jotka täyttävät pian 12 vuotta.

Meillä on mukavat harrastukset molemmilla, kun saamme olla yhdessä kotona ja minä kudon ja rakkaani pelaa tietokoneella lentosimulaattoripeliä. Me molemmat rakastamme kotiamme, sillä koti on juuri lämmön, suojan ja rakkauden pesä, jossa kaikilla on hyvä olla.

Tänään olin kuntoutuksessa ja kylläpä olikin helpompi kävellä heti näiden ohjattujen liikkeiden jälkeen. Jippii, vielä se elämä voittaa! Kuntoutuksen jälkeen nautimme latteen ja prinsessakakkua ja toki hieman Marabouta päälle. Nyt rakkaani meni hakemaan minulle häälahjaksi laatikostoa, johon saan laitettua lankani, jeeee. Vihdoinkin saan kaikki lankani järjestykseen laatikostoon.

Sain tänään toisen tuplasukan valmiiksi ja nyt alan seuraavaksi kutomaan tuplalapasia rakkaalle tyttärelleni ja sitten vasta jatkan taas toista tuplasukkaa ja varteen teen toisenlaisen kuvion kokeeksi. Mutta ensin kuitenkin tuplalapaset.

Tänään nautimme vielä vihannesten jälkeen jäätelöä kuningatarhillon kera näin hääpäiväämme juhlistaen. Minulla on niin hyvä olla rakkaani kanssa, että sydämeni aivan pursuaa onnesta. Olen monesti ajatellut, että miten Taivaan Isä on johdattanut rakkaani luokseni juuri oikealla hetkellä ja miten onnellisia me olemme olleet kaikki nämä 9 vuotta. Kunpa saisimme vielä monta, monta vuotta elää ja nauttia yhdessä! Sitä minä toivon aina vaan!

Mutta nyt toivotan teille kaikille oikein leppoisaa päivän jatkoa ja hyvää viikonloppua ja nauttikaa elämästänne!

Ei kommentteja: