22.2.2018

22.2.2018
Danny

torstai 15. lokakuuta 2009

Torstai on toivoa täynnä


Tänään on torstai 15. päivä lokakuuta ja torstai on toivoa  täynnä. Yöllä oli -4 astetta pakkasta ja vaikka aurinkokin paistaa, niin mittarimme näyttää -1 astetta pakkasta. Tuuli ei onneksi ole enää kovaa, joten se ei aiheuta koleutta ulkona.

Linnut etsivät jo ruokaansa ja samoin pieni Kurre-orava hyppelehtii männyn runkoa ylös ja hyppää sitten vikkelästi toisen puun oksalle. Kyllä nyt eläimillä riittää puuhaa, kun saavat etsiä ruokaansa ja palelevat pakkasten tultua.

Ihmisillä on sentään hyvä olla, kun on lämpimät asunnot eikä tarvitse kuin kääntää patterin nuppia, niin johan saa lämpöä nousemaan niin paljon kuin tarvitsee. Meillä on kaikkein pienimmillä säädöillä, sillä tämä asunto on erittäin hyvä, ei liian kuuma, mutta ei kylmäkään.

Minä olen tänään kutonut jälleen tuota villatakin isoa kuviota toiseen hihaani ja olen erittäin tyytyväinen itseeni, että olen saanut jo noin puolet kuviosta tehtyä. Sitten enää muutamia kerroksia kuvion jälkeen ja päättely ja ei muuta kuin tartun toisen hihan tekoon. Tämä villatakki on sikäli erikoinen, että tämä on erittäin suuritöinen ja aika hidas, koska tässä on kuvioita ja tämä iso kuvio on kaikkein hitainta tehdä. Mutta siitä tämäkin villatakkini valmistuu pikku hiljaa ja ennenkuin saan langat seuraavaan työhön, niin lupaan, että tämä on jo valmis.

Tänään aiomme myös soitella joululauluja, joita sitten nauhoitamme huomenna minun kampaamoreissuni jälkeen. Ja toki nauhoitamme jotain muutakin ainakin Justinan ja Unelman touhuja.

Tänäänpä ei paljon muuta tapahdukaan, mitä nyt sitten kutoutuksen mukaan teen liikkeitä kotonakin, jotta kävelyni jonain päivänä vielä onnistuisi hyvin tai ainakin paremmin kuin nyt.

Mutta nyt toivotan kaikille aurinkoista päivän jatkoa ja huomenna tapaamme sitten täällä:

http://paivatyhteenliittyy.blogspot.com

2 kommenttia:

Tarina kirjoitti...

Olihan kauniisti soitettu joululaulu. Minun lemppari joululaulu on tonttu. Kauniita unia & oman kullan kuvia!

Helena kirjoitti...

Kiitos Tarina! OIkein leppoisaa sunnuntain jatkoa sinulle!