22.2.2018

22.2.2018
Danny

tiistai 6. lokakuuta 2009

Lokakuun kuulumisia


Tänään on jo lokakuun 6. päivä ja aurinko paistaa, vaikka välillä on toki sadellutkin hienoista sadetta. Asteita on +7 astetta. 

Eilen olin kuntoutuksessa ja se tuntui niin hyvältä. Tänään ei ole kuntoutusta, mutta taas onneksi huomenna on. Sinne on kiva mennä, kun tietää saavansa apua liikkumiseen.

Minä sain tänään myös kuviovillatakkini takakappaleen valmiiksi, joten enää puuttuu vain hihat kuvioineen ja sitten reunukset ja kaulus. Mutta onneksi nekin on luettavissa ohjeesta, joten eiköhän sekin onnistu. Minusta on tosi kiva tehdä aivan ohjeen mukaan, niin ei tarvitse itse pähkäillä silmukoiden ja kavennusten kanssa, kun voi vain luritella ohjeen mukaan.

Tänään aiomme myös soitella ja nyt otan aina säestyspuolenkin jo mukaan, joten eiköhän senkin vielä opi.

Eilen saimme Brasilian ystävältämme hänen äänittämiä musiikkia ja tänään hän ilmoitti, että laittaa niitä lisää. Nyt odotan innolla hänen musiikkia.

Sain eilen myös ystävältämme Ranskasta mailin, jota tosin saamme lähes joka päivä. On tosi ihana tunne, kun tietää, että on ihmisiä, jotka välittävät toisistaan.

Mutta nyt lopettelen ja toivotan teille kaikille oikein onnellisia syyspäiviä!

4 kommenttia:

Tarina kirjoitti...

Mukavaa sateenropinapäivää! Nyt on hyvä keli heilutella puikkoja.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tietää että täällä voi käydä kuulumisiasi lukemassa. Nyt onkin oiva päivä neulomiseen, sataa sataa ropisee... :) - Hilima-

Helena kirjoitti...

Kiitos Tarina! Juu, kuviovillatakin takakappalekin on jo valmis, joten hihat, reunukset ja kaulus enää puuttuvat. Ulkona myrskyää, joten puikot kilkkaamaan!

Helena kirjoitti...

Juu, kiitos, Hilima kommentistasi ja tervetuloa vaan tänne! Nyt täällä paistaa aurinko, mutta tuuli on kovaa, mutta minä kilkuttelen puikkoja kilpaa tuulen kanssa!