22.2.2018

22.2.2018
Danny

sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Happy Sunday - Feliz Domingo - Joyeux Dimanche

Domingo

Tänään on jo 25. päivä lokakuuta. Nyt on nautittu  5-vuotis hääpäivästämme ja 9-vuotisesta yhteisestä taipaleestamme täysin sydämin puhkuen edelleenkin onnea ja lämpöä ja rakkautta.

Tänään olemme jo soitelleet ja rakkaani on laulanut minun soiton mukana. Sepäs tuntuikin mukavalta ja huomenna vesijuoksun jälkeen otamme nauhoituksen, jonka sitten laitamme heti Brasiliaan ystävillemme.

Olen myös saanut tuplalapasista siis ensimmäiset lapaset valmiiksi ja olen myös aloittanut toisia siihen päälle, joten kun pian istahdan tuohon muhkeaan tuoliini, niin siitäpä en sitten nouse ennenkuin lapanen on täysin valmis.

Tänään on ollut pilvistä ja jotain tihkusadetta on sadellut. Olemme myös pesseet villasukkia, joita onkin pian kaksi tusinaa, joten lisää vaan kummasti pukkaa sukkaa.

Huomenna onkin sitten taas jo maanantai ja pääsemme ihanaan vesijuoksuun ja taas juoksemme 1000 metriä ja puoli tuntia, joten eiköhän kuntokin siitä kohennu. Ja eilen olin kävelemässä tuossa puistossa noin 300 metriä ja aika kivasti meni, mutta vielä pitää vaan treenata ja jospa saisin kuntopyörän, niin silläkin saisin treenattua aina silloin kun ei ulos pysty menemään.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa sunnuntain viettoa ja hyvää yötä ja nukkukaa hyvin!

Ei kommentteja: