22.2.2018

22.2.2018
Danny

sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Einen schönen Sonntag! Happy Sunday! Bon dimanche!






Tänään on sunnuntai 22. päivä marraskuuta. Aurinko paistaa ja asteita on +4 eli mitä hienoin ilma ulkoilla.
Tänään sain jo toisen hihan puserosta valmiiksi ja pian aloitan toista ja sitten enää nappilista ja kas, pusero on valmis mannekiini Unelman päälle. Unelma saakin tämän puvun pienoisin muutoksin, koska tämä on muutaman sentin liian iso Old Manille ympärysmitoiltaan. Mutta saipahan Unelmakin nyt sitten kauniin puseron ja Justinalle aloitan heti tekemään omaansa hieman suurennetuin mitoin. Kunhan saan puseron täysin valmiiksi, niin sitten mannekiini Unelma on kuvauksen kohteena. On se niin söpö! Justinalle teen vaan toisen värisen ehkäpä joulunpunaisen ja mustat raidat.
Muutoin tämäkin päivä menee tässä sisällä välttäen edelleen ihmispaljouksia sikaflunssan takia. Tähän asti on mennyt kaikki hyvin, joten enää muutama päivä eli torstaihin asti, niin rokotus on vaikuttanut ja normaali elämä voi alkaa. No, normaaliahan tämä elämä on joka päivä meillä eläkeläisillä, kun ei minnekään ole kiirettä.
Aurinko paistaa niin kauniisti ja kirkkaasti vain muutamia tunteja tähän aikaan vuodesta ja harvinaista se on muutoinkin, että marraskuussa paistaa aurinko. Mutta ihana tunne on, kun aurinko paistaa. Osaakohan ihmiset lämpimissä maissa ollenkaan ajatella, millaista on elää täällä kylmässä Pohjolassa, jossa ei aurinkoa näy talviaikana juuri ollenkaan? Ehkäpä se on samanlaista arvoitusta kuin meille, että emme osaa ajatella, miltä tuntuu, kun aina paistaa aurinko. No, eihän se tietenkään aina paista, sillä onhan lämpimissä maissakin eri vuodenajat, mutta ne eivät vain erotu tällä tavalla kuin täällä pohjoisessa. Mutta jonain päivänä me lennämme kohti lämpimiä maita kuten erittäin kaunis Ranska, jossa meillä on aivan mahtavan ihania ystäviä ja sieltä lennämme kohti Brasiliaa, jossa myöskin ihanat ystävämme meitä odottaa saapuvaksi heidän luokseen. Ihanaa on ajatella, että nämä ihanat ja ikimuistoiset ajat ovat vielä edessäpäin. Kiitos teille rakkaat, ihanat ystävät, että olette olemassa ja olette aina kanssamme!
Nyt toivotan teille kaikille oikein ihanaa ja aurinkoista sunnuntai päivän jatkoa ja nauttikaa jokaisesta hetkestä!

Ei kommentteja: