22.2.2018

22.2.2018
Danny

lauantai 28. marraskuuta 2009

Uc e a flor que faltava em meu Jardim! Uc et la fleur qui manquait dans mon jardin!

Flores






Tänään on lauantai ja marraskuun 28. päivä. Kuukauden kuluttua on joulu jo ohi ja uusi vuosi lähestyy taas meitä. Tänään on asteita +6, joten aika lauhaa syksyä on ollut tämä marraskuukin. Lunta ei näy missään. Linnut käyvät ahkerasti talipalloa syömässä ja kyllä siihen tulee välillä Kurre oravakin, joka vikkelästi hyppelee maassa ja hyppää hyvin kevyesti männyn oksalta toiselle. Kyllä oravat ovat ketteriä verrattuna ihmiseen, niin ihminen ei pysty hyppäämään oksalta toiselle, mutta ihminen onkin luotu kävelemään. Minäkin olen onnellinen, että minulla on jalat, jotka vielä toimivat ja kun menen lenkille, niin ehkäpä minäkin pääsen vielä parempaan kuntoon. No, en todellakaan ole niin ketterä kuin Kurre näyttää olevan.
Torstai oli todellakin toivoa täynnä, sillä silloin sain uuden tietokoneeni, jota odotimme kuukauden ajan kuin lapsen syntymää. Nyt siis sain sen ja tässä on myös tämä uusi windows7, joka todellakin on tosi, tosi hyvä. Olen toki Vistaakin kokeillut, mutta se ei vaan sopinut minulle, mutta tämä....tämä on loistava. Siinä sitä sitten vierähtikin koko päivä uuteen koneeseen tutustuessa ja sisäänajaessa. Onneksi nykyään tietokoneet ovat niin mahdottoman helppoja aloittaa ja käyttää, kun ne ilmoittavat automaattisesti aivan kaiken, mitä pitää tehdä ja hyväksyykö jonkun jne. Kyllä olen nyt kahden päivän koeajon jälkeen erittäin tyytyväinen windows7:n omistaja.
No, torstaipäivä meni oikein hyvin siis tutustuessa tähän ja siirtäessä tiedostoja vanhasta koneesta, joka sekin kävi tosi helposti Buffalon avulla. Mutta perjantaipäivä olikin sitten aika kummallinen. No, olin ensin kuntoutuksessa ja siellä on aina niin kiva käydä. Mutta sitten, kun aloin katselemaan blogejani ja olisin antanut kommentin, niin kone tekikin vain pisteviivaa aivan holtittomasti. Mutta sitä ennen toki rakkaani laittoi Dragon pelin koneeseen, mutta jota se ei suostunutkaan asentamaan. Siispä ihmettelemistä riitti! No, siinä kuului myös aina pieni kilahdus, jonka tulkitsin, että koneessa on nyt jokin vialla. Nyt meni koko perjantaipäivä tavallaan pilalle, koska en voinut kommunikoida kenenkään kanssa, kun kirjoitus ei toiminut. Pakersimme monen monta tuntia tämän koneen, siis tämän uuden koneeni kimpussa. Viimein, kun omat taidot eivät riittäneet ja kokeilut eivät tuottaneet tulosta, niin soitimme rakkaalle pojalleni, joka opasti meitä puhelimitse yli tunnin ajan. Siinä sitten kävimme kaikki osa-alueet läpi ja mikään ei vaan muuttunut. Mutta sitten poikani sanoi, että yleensä näissä paketeissa on halpis näppis ja hiiri mukana. No, siitäkös minä sitten tajusin, että hei, kokeillaanpas vanhaa konetta välillä, jotta voisin kirjoitella sillä sitten. No, tuumasta toimeen vanha kone kiinni ja uusi kone pois. Mutta kas, kummaa, eihän me päästy salasanaa pidemmälle, koska kone teki aivan holtittomasti salasanan pisteitä. Eli sama vika kuin uudessakin koneessa. No, nyt sanoin, että jospa vika onkin näppiksessä! Ja hei vaan, laitoimme tämän ihanan, langattoman näppiksen tähän ja kas kummaa, kun kone alkoikin toimimaan. Eli nyt siis toimii sekä uusi että vanha kone tällä langattomalla näppiksellä ja hiirellä. Ja näistä en luovu!
Tällaista arvaamatonta vikaa siis saattaa ilmestyä uudellekin koneelle, mutta kaikesta kuitenkin selvisimme, onneksi, eikä tarvinnut tätä konetta lähetellä minnekään huoltoon heti.
Mutta olen minä käsitöitäkin tehnyt, vaan niistä sitten muissa blogeissani enemmän.
Nyt toivotan teille kaikille oikein leppoisaa lauantaipäivän viettoa ja nauttikaa elämästänne ja jokaisesta päivästä!

2 kommenttia:

Tarina kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua! Kyllä nämä masinat osaavat olla joskus uppiniskaisia.

Helena kirjoitti...

Kiitos kommentistasi Tarina! Tänään olemme nauhoittaneet musiikkivideotamme, joten toivotaan että se olisi onnistunut, kun lähetin sen toiselle puolen maapalloa! Mukavaa illan jatkoa ja tavataan Höyhensaarilla! Otan Puro langat mukaan lankasotaan!