22.2.2018

22.2.2018
Danny

perjantai 13. marraskuuta 2009

Ilonpesän kuulumisia 13.11.2009


                                           Unelma ennen trimmausta 13.11.2009

                                            Justina ennen trimmausta 13.11.2009

                                      Tyttäreni tekemiä joulutervehdyksiä, kranssi ja kortit



      Tänään on marraskuun 13. päivä ja perjantai. Yöllä oli -7 astetta pakkasta ja aamu on hyvin kaunis, kirkas ja aurinkoinen.

Eilen oli hieman kiireinen päivä. Rakkaani kävi terveyasemalta kysymässä H1N1 eli sikainfluenssa rokotetta ja hän sai tietää, että kello 13.00 alkaa rokotukset. No, hän polkaisi muutamalla polkaisullaan kotiin ja heitti kattilat hellalle ja valmisti aterian, jonka jälkeen läksimme kohti terveysasemaa. Siellä oli jo jonoa sisällä niin, että emme mahtuneet sille puolelle, mistä huudettiin sisään rokotukseen. Siispä jäimme hieman kauemmas, josta saimme istumapaikan.  Minulla oli sukankudin mukana eli sain kuin sainkin toisen tuplasukan jo valmiiksi asti. Ja kyllähän siellä ihmeteltiin, että ei ole ennen kuulleetkaan tuplasukista. No, minähän se olen sen keksinyt ja hyväksi todennut ja lämpimätkin ovat, sanoo rakkaani, jolle sukat annoin.

Sain siis molemmat rokotukset sekä sika-että kausirokotuksen. Onhan siinä paljon oireita, joita siis voi tulla rokotuksen jälkeen, mutta minulla ei ole ollut muuta, kuin, että rokotuskohta kädessä oli hieman arka, jos nukkui vasemmalla kyljellä. Mutta menihän se yö sitten siinä ja eihän tämä arkuus montaa päivää edes kestä.

Eilen pesimme vielä Justinan ja tänään onkin sitten tyttöjen kauneussalonki paikalla. Nyt heistä tehdään taas kauniita, kun ovat puhtosiakin ja tuoksuvat hyvälle. Ja pianhan on taas heidän suuri syntymäpäiväkin, jota sitten juhlimme kakuin, jäätelöin ja valokuvin. Se on ikimuistoinen päivä, sillä he täyttävät jo 12 vuotta!

Vielä mietin, mitä alkaisin tekemään nyt seuraavaksi: tekisinkö sukkia vaiko virkkaisin kukkia. Se asia on nyt vielä mietintämyssyn alla toistaiseksi. Ja kun en haluaisi rasittaa tätä rokotettua kättäni liikaa, joten voipi olla, että tarraudunkin virkkuukoukkuun ja virkkailen kukkia kirjasta Anna kaikkien kukkien kukkia. Siellä on niin paljon kauniita malleja kukista, hedelmistä ja juureksista.

Mutta nyt ulkona näyttää niin kauniilta ilman liukkautta ja luntakin, kun aurinko paistaa pilvettämältä taivaalta, että toivotan teille kaikille oikein aurinkoista päivää! Pitäkää huolta niin itsestänne kuin toisistannekin!

                          


4 kommenttia:

Marginata kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua! Toivotaan että rokotuksesta ei tulisi muuta vaivaa kuin kipeä käsi ja saisit virkata kauniita kukkia.

Helena kirjoitti...

Kiitos samoin sinulle, Marginata, mukavaa viikonloppua! Toivottavasti ei oireet tulisi jälkijunassa, mutta ei vielä ainakaan ole mitään. Siispä, soitto soi ja laulu raikaa!

Tarina kirjoitti...

Tällainen rokottajan kikka kakkonen on, että kun rokotusneula otetaan pois niin sitä rokotuskohtaa painetaan tukevasti n. pari minuuttia niin rokoteaine ei nouse neulanjälkeä pitki ylöspäin ärsyttämään ja rokotuskohta ei sitten ole niin kipeä. Sikainfluenssarokotteen säilöntäaine on se, mikä tekee pistoskohdan kipeäksi ja saattaa tehdä kunnon kellukan pistoskohtaan.
Iloista soittoa ja laulua ilonpesään!

Helena kirjoitti...

Kiitos Tarina kommentistasi! Toivottavastgi tähän rokotusjälkeen ei tule mitään myöhemminkään. Hyvää yötä ja Nukku-Matin purje lähtee justiinsa kohti Höyhensaarta!