22.2.2018

22.2.2018
Danny

lauantai 7. marraskuuta 2009

Guten Morgen! Good morning to everybody!





Tänään on lauantai 7. päivä marraskuuta ja asteita on tällä hetkellä +1, mutta luvattu on aina +3 asti. Maassa on jonkin verran lunta, jota on yöllä satanut, mutta se sulaa taas pois ja märkää keliä riittää. Täällä on meneillään nyt sikainfluenssakausi ja tavallinen flunssakausi ja rokotuksia jaetaan riskiryhmässä oleville. Minäkin haen molemmat rokotukset ensi viikolla, jos tämä nuha ei ole mitään erikoista, kun sitä välillä on ja välillä taas ei ole. Verensokerini oli eilen taas jo aamulla korkea, joten en päässyt kuntoutukseen, vaan kävin lepäämään ja se auttoi.
Eilen saimme monta mp3 äänitettyä musiikkia Brasiliasta ja ne ovat aivan ihania. Siellä kun musiikki on jo pienestä asti lapsille tuttua, koska siellä soitetaan ja lauletaan paljon yhdessä. Sinne kaipaamme tosi kovin ja vielä me sinne pääsemmekin.
Mutta eilen sain ihanan kirjan rakkaaltani eli kirjan nimeltä Anna kaikkien kukkien kukkia ja siinä on niin mahtavia ohjeita, että katselen sitä monta kertaa ja ihailen. Mutta ensin pitäisi saada tuplasukat valmiiksi ennen kuin alan mitään uutta työtä tekemään.

Tämä tekstikin vaihtui ihan kummasti, mutta nyt on taas palautunut entiselleen. Niin minulla on hieman outo olo, mutta tänään oli verensokerini jo alempi kuin eilen, joten lepäilen ja pelailen tässä tietokoneella ja nautin yhdessäolostamme ja suklaan eli Maraboun syömisestä, jotta jospa se antaisi minulle voimiakin. Mutta tämä nuha on hieman outoa. Mutta eletään päivä kerrallaan ja lepäilen paljon, niin jospa se oloni tästä vielä kohentuukin.
Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa lauantaipäivän jatkoa ja hyvää viikonloppua ja mukavaa isänpäivää!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jospa se on vain jotain tämän kostean ilman aiheuttamaa "valenuhaa". Tiistaina minunkin pitäisi mennä hakemaan rokote, toivottavasti ei ole ihan mahdottoman pitkät jonot. Oikein mukavaa isänpäivää sinne Ilonpesään, vaarille siis terveiset. Halaukset ja hyvän voinnin toivotukset täältä toiselta puolelta kaupunkia!
t. Bemu

Helena kirjoitti...

Kiitos, bemu! Ja toivotaan, että nuha on vain jotain outoa. Kiitos sinulle terveisistä! Marabouta syödään sitten huomenna! Oikein mukavaa illan jatkoa myös sinulle ja Teemulle rapsutuksia, myös tytöiltä terkkuja, wuff, wuff!

Tarina kirjoitti...

Toivottavasti olosi on jo voimaantunut! Mukavaa ehtoota ilonpesään!

Helena kirjoitti...

Kiitos Tarina! Eiköhän tämä tästä vielä iloxikin muutu! Höyhensaaren purje lähtee pian! Hyvää yötä ja tavataan Höyhensaarilla!