22.2.2018

22.2.2018
Danny

torstai 5. marraskuuta 2009

Ilonpesän kuulumisia 5.11.2009!





Tänään on torstai 5. päivä marraskuuta. Talvi on tullut Suomeen. Tai oikeastaan ensi lumi on peittänyt yön aikana jo maan ja puiden oksillakin on lunta niin kauan aikaa, kunnes tuuli heittää oksilta lumet alas. Aika kovin tuuli riepottelee männyn oksia. Tänään aamulla on asteita -1.
Torstai on toivoa täynnä ja sauna takaa sen asian. Minä nautin saunasta ja kovasta löylystä omassa saunassa vastan kanssa ja uimahallin saunassa on kiva pulahtaa veteen saunan jälkeen. Vesijuoksu on erittäin hyvää liikuntaa ja pitää taatusti mielen virkeänä. Sain eilen toisen tuplasukan valmiiksi ja nyt enää kudon sen sinisen päällysosan siihen kiinni, niin rakkaani tulee saamaan juuri sopivasti Isänpäiväksi uudet tuplasukat tassukuvion kera. Saimme eilen myös nauhoitettua mp3:ksi Love me tender ja nyt odottelemme vain Brasiliasta ystäviltämme heidän nauhoitustaan.
Päivä on pilvinen ja niin hämärä, että en kyllä mustaa voi kutoa näin pimeillä päivillä. Mutta onhan se päivä huomennakin ja kutoa voin vaikka ensi keväänä, kun aurinko alkaa taas meille loistamaan.
Nyt toivotan teille kaikille oikein mukavaa ensi lumen päivää ja nauttikaa jokaisesta hetkestä!

2 kommenttia:

Marginata kirjoitti...

Täällä etelärannikollakin on lunta ja lapset ovat innoissaan! Mustaa ei kyllä näe neuloa tässä hämärässä; taitaa minunkin liivini valmistua vasta keväällä.

Helena kirjoitti...

Kiitos kommentistasi, Marginata! Niin lapset ovat yhtä innoissaan kuin meidän Justina ja Unelma. Me aikuiset taas emme niin välitä lumesta ja liukkaista keleistä. Kyllä tekisi mieli jo lentää toiselle puolelle maapalloa ikuiseen kesään! Mukavaa päivän jatkoa sinulle!