22.2.2018

22.2.2018
Danny

sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Photos of sweet Amanda 29.11.2009





Tänään on sunnuntai ja 29. päivä marraskuuta. Kello on jo 10 ja yhä on hämärää. Eipä taida valoisaa tänäänkään tulla ollenkaan, kun on sadettakin luvassa. Asteita on +4. Enpä minä ainakaan lunta kaipaa, koska lumi tekee tiet liukkaiksi. Mutta toki pikkuinen pakkanen ja auringon paiste olisi aika hyvä asia. Mutta ehkäpä toiveitani kuullaan taas loppuviikosta, koska silloin olisi luvassa juuri pientä pakkastakin. No, pianhan tämä aika menee ja pimeä aika on taas muistoja vain.
Eilen oli tosi kiire päivä. Kävin kampaajallani ja heti sen jälkeen aloitimme nauhoituksen, koska saimme Brasiliasta taustanauhan ja sen mukaan sitten me soittelimme ja lauloimme Love me tender. Kyllähän se meistä kuulosti aika hyvältä, joten laitoimme sen jo eteenpäin ja nyt vaan kuulostellaan, mitä mieltä he ovat sitten siitä. Tämä on tosi mielenkiintoista!
Mutta tänään sitten otamme rauhallisemmin ja soittelemme vain joululauluja ja taidamme laittaa Youtubeenkin ja muuallekin. Tänään toki pitäisi aloitella uutta puseroakin pikku Herralle, joten ei muuta kuin langat silmukoiksi ja puikoille ja puikot kilkkaamaan. Mutta onneksi sain kuitenkin nopeasti tehtyä Amandalle mekon ja myssyn, joten seuraavana on sitten vuorossa Emma ja Maija.
Tällaista on tänään tiedossa ja huomenna alkaakin hyvin kiireinen viikko, joten toivotan teille kaikille oikein mukavaa sunnuntaipäivän viettoa ja pitäkää itsestänne huolta!

Ei kommentteja: