22.2.2018

22.2.2018
Danny

perjantai 20. marraskuuta 2009

Hurra wieder Freitag...






Tänään on perjantai, marraskuun 20. päivä. Aamulla kello 8 oli aivan pimeää, mutta hieman on päivä jo valostunut. Yöllä on satanut ja lätäköitä näkyy joka puolella. Tämä aika on kaikkein synkintä ja pimeintä täällä pohjoisella pallonpuoliskolla. Siksi kaipaammekin niin kovin etelän lämpöön maapallon toiselle puolelle. Mutta se päivä lähestyy joka hetki!
Edelleen olen niin kuin karanteenissa eli otan hieman rennommin enkä liiku ihmispaljouksissa eli kaupoissa ym. Olen kutonut itselleni baskerin, mutta joka on unohtunut ja päättämistä vaille. Tällä hetkellä kudon tyttäreni pikkuiselle old manille puseroa ja se alkaa olla jo viimeistä osaa vailla valmis. Sitä on ollut hyvin mielenkiintoista tehdä. Tämän jälkeen kudon vielä Justinalle ja Unelmallekin villapuserot. Heille on vaan paljon helpompi sitä tehdä, kun tytöt ovat tässä vieressäni ja voin sovittaa puseroa heille ja muutoinkin onhan tyttökoiralle helpompi tehdä pusero kuin poikakoiralle. Mutta hyvin suunnitellen se taitaa sittenkin onnistua.
Musiikkivideo ja soittaminen on myös nyt katkolla tämän rokotuksen takia. Eilen olimme saunassa, mutta koska saunan kuumuuskin on kiellettyä nyt rokotuksen antamisen jälkeen, niin kävin vain peseytymässä enkä siis löylyjä kaivannut. Ehtiihän sitä vielä kovissakin löylyissä istuskella ja nautiskella.
Nyt on perjantai ja ihana viikonlopppu on edessä. Meille eläkeläisillehän on joka päivä viikonloppua, kun ei tarvitse minnekään lähteä aamuisin. Onhan tämä ihanaa aikaa todellakin, kun saa tehdä, mitä huvittaa.
Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa viikonlopun alkua ja pitäkää itsestänne huolta!

2 kommenttia:

Tarina kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua myös kaikille ilonpesäläisille!
Sää on harmaa edelleen, mutta onneksi ei sada vettä.

Helena kirjoitti...

Kiitos, kiitos! Täällä paistaa jokin kirkas möllykkä, lieköhän se aurinko vai mikä olio! Old man Jessen pusero on valmis ja laitan kuvia myöhemmin. Oikein aurinkoista päivän jatkoa myös sinulle!