22.2.2018

22.2.2018
Danny

tiistai 17. marraskuuta 2009

Tiistain kuulumisia 17.11.2009






Tänään on tiistai ja 17. päivä marraskuuta. Päivä on jälleen hyvin pimeä ja harmaat pilvet peittävät taivaan. Välillä sataa vettä ja välillä taas ei sada. Asteita on +4 ja luvassa on viikolla vieläkin enemmän lämpöasteita, joten ei ainakaan ole liukasta.
Minä yritän nyt välttää ihmispaljouksia tämän kahden viikon rokotuksen jälkeisenä aikana, jotta välttyisin sikainfluenssalta eli H1N1 virukselta.
Siispä aikani kuluu täällä kodin lämmössä kutomalla tällä kertaa baskeria itselleni, jonka saan hyvin pian valmiiksi. Seuraavaksi aloittelen sitten Jesse-herralle puseroa ja tyttärelleni säärystimiä, mutta niistä sitten enemmän, kun ovat jo puikoilla, mutta nyt ovat vain päässäni suunnitteilla. Pian juomme latteet ja syömme hyvää mustikkapiirasta, joka aina maistuu yhtä hyvältä.

Toki tällaisina pimeinä päivinä ajatukseni lentävät kaukaiseen ja lämpimään Brasiliaan, jossa riittää auringonvaloa ja D-vitamiinia kaikille jokaisena päivänä. Sinne me sitten vielä lennämme yli Atlantin ajatuksena päästä rakkaitten ystäviemme luokse hyvin pian. Tällä hetkellä on musiikkivideon tekeminenkin paussilla, jotta minä en rasittuisi liikaa näiden kahden viikon aikana. Mutta nämä viikot menevät niin nopeasti ohitsemme, että pian taas vapaus koittaa ja pääsemme vesijuoksuun ja kaikkiin rientoihin. Mutta tällä hetkellä tämä on näin parasta minulle.

Nyt pyrähdän tuohon omaan nojatuoliini ja otan käteeni baskerini ja teen sen valmiiksi hyvin pian, jotta pääsen aloittamaan uutta käsityötä. Odotan myös innolla saapuvaksi uutta tietokonettani, jossa on siis se uusi windows7 ja jonka kanssa menee taas aikaa, kun sitä tutkiskelee ja ihastelee.

Mutta nyt toivotan teille kaikille oikein mukavaa tiistaipäivän jatkoa ja nauttikaa jokaisesta päivästä ja jokaisesta hetkestä, sillä jokaisen elämä on hyvin kallisarvoista!


Ei kommentteja: