22.2.2018

22.2.2018
Danny

sunnuntai 22. huhtikuuta 2007

myrskyn kourissa

Nyt on jo sunnuntai ja aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. Onneksi eilinen ja jo muutaman päivän ja yön riehunut myrsky on ohi. Myrsky oli niin kovaa, että siitä annettiin varoitus eli se
oli jo vaarallisen voimakasta. Myrsky sai tuhoja tehtyä matkallaan ja sähköjä oli poikki ja kattoja lenteli irti. Mutta nyt ilma on lämmennyt ja asteitakin on jo +8, että koko ajan menemme lämpimämpiin säihin ja kohti kesää.
Eilen olimme saunassa, kuten myös joka lauantai ja meillä on aina mukanamme saunavihta,
koska sillä saa jäsenet pehmenemään. Me pidämme lämpimästä saunasta tosi paljon ja saunan jälkeen on aina niin hyvä ja rentoutunut olo.
Tänään olen puuhastellut tietokoneeni kanssa ja olen saanut paljon uutta ilmettä Googleeni, kun laitoin sinne maailman kelloa ja säätiloja ja muita kivoja kuvia ja eläinkuvia. Eläimet ovat niin kauniita ja niin viattomia. Tuskin maltoin lopettaa kotisivuni tekoa, mutta sitten kuitenkin jatkoin taas
sukan kutomista ja pian se onkin valmis.
Villakoiramme ovat juuri syöneet ja nyt he kaikki nukkuvat ja pian lähtevät ulos lenkille. He ovat niin pirteitä ja vilkkaita. Kun ilmat lämpenee, niin lähdemme Kokemäenjoen rantaan kävelemään ja istuskelemaan ja kuuntelemaan lintujen laulua, joka on näin keväällä hyvin voimakasta. Tänne on tullut jo paljon muuttolintuja ja pian alkaa kiireinen aika heille pesäpuuhissa ja kun he saavat poikasensa lentokykyisiksi, niin sitten he taas syksyllä lähtevät kohti etelään lämpimiä maita. Mutta joka kevät he palaavat jälleen tänne Suomeen ja se on meille ihmisille merkki, että kesä tulee pian.
Huomenna on taas työpäivä ja minä olen koirien kanssa touhuamassa kotona. Mutta toki päivä menee minulla nopeasti, kun on tekemistä koko ajan.
Tänään aion vielä puuhastella tämän tietokoneeni kanssa ja aion myös jatkaa kutomista. Minusta on mielenkiintoista suunnitella itse neulomiseni. Neulekoneella neulominen käy hyvin nopeasti. Jonain päivänä me ostamme tietokoneeseeni neulekoneohjelman, johon voi itse piirtää kaavojen mukaan ja sitten vain kone tekee ja tietokone ilmoittaa värien vaihdot, jos tekee moniväristä
työtä. Ja jos olisi meillä moottori neulekoneella, niin johan kone tekisi kaikki nopeasti valmiiksi. Automaattikelkka on aika hidas, mutta onhan se mielenkiintoista itse istua vaikka tietokoneen ääressä ja neulekone tekee itsestään.
Nyt me olemme harjoitelleet taas seuraavaa nauhaa varten, mutta en ole vielä ehtinyt laittaa konetta tekemään sitä elokuvaksi, kun olen puuhastellut koneen ääressä kaikkea muuta.
Kukat kukkivat ja kasvavat hyvin ja kun taas sää lämpenee, niin saamme ne myös parvekkeelle, jossa ne kukkivat vielä paremmin. Minusta lasitettu parveke on todellakin hyvä keksintö ja parvekkeen lämpötilakin on paljon korkeampi kuin ulkolämpötila. Lasitetulle parvekkeelle ei sada vesi eikä lumi, joten siellä voi istua sateellakin, jos on lämmintä.
Mutta nyt tässä on tarpeeksi tällä kertaa ja huomenna taas lisää kuulumisia.

Ei kommentteja: