22.2.2018

22.2.2018
Danny

tiistai 16. helmikuuta 2010

Boa Noite! Bonne nuit! Arvaamattomat ovat tietokoneen tiet!

Recados de Boa Noite



Tänään on tiistai ja 16. päivä helmikuuta. Päivä on ollut hyvin pilvinen ja pakkasta on -4 astetta. Nyt on jo ilta pimentynyt ja tämäkin päivä on taas saanut siivet selkäänsä ja lentää hyvin nopeasti ohitse. Pian on nukkumaanmenon aika.
Mutta eilinen ilta alkoi jo taistelulla tietokoneeni kanssa, joka ei mennyt nettiin ja oli hidas kuin etana. No, latasimme uuden viruksentorjuntaohjelman ja se kesti tosi kauan ladata ja asentaa. Tänä aamuna sekin osoittautui etanaksi. Siispä jälleen vaihdoimme turvaohjelmaa, joka jo aiemmin osoittautui erittäin hyväksi ja yhteensopivaksi Rouva Mokkulan kanssa. Ja Rouva Mokkulahan on käyttäytynyt erittäin siivosti eli menee nettiin silmänräpäyksessä. Tällaista nopeutta minä vaadin koneeltani.
No, sitten olikin kaikki hyvin tai olisi ollut, mutta me päätimme kurkistaa vanhan koneeni sisuksiin ja laitoimme siihen Rouva Mokkulan. Hahhahhaaa, tämä taisi ollakin Herra Mokkula, sillä hän ei suostunut ollenkaan yhteistyöhön kanssani. Eli potkut Herra Mokkulalle ja vanhanaikainen johto seinään ja kone naps, auki. Kas kummaa, vanha koneenihan toimikin johdolla. Ensin piti ottaa netistä päivityksiä ja sitten laitoin sen skannaamaan kaikki tiedostot, joita siellä oli. No, mitään viruksia ei siellä ollut, joten näin jätin hänet tällä kertaa päivityksiensä kanssa nukkumaan vaatehuoneeseen. Mutta sillä aikaa, kun kone päivitti, niin minä sain toisen sukan terän jo valmiiksi ja huomenna teen toisen, joten saan siis huomenna uudenuutukaiset kuvioneulesukat jalkaani.
Mutta nyt tämä uusi koneeni toimii siis silmänräpäyksessä netissä, joten yhteistyö Rouva Mokkulan kanssa on moitteeton. Paitsi että ensin laitoimme Mokkulan koneen takalevyyn kiinni, mutta se osoittautui hitaaksi kuin etana, joten vaihdoimme sen etupaneeliin ja kas, kummaa, kun toimiikin nopeasti. Kiitoksia Rouva Mokkula! Ja kiitoksia ihana Nettiturva! Nyt on kaikki hyvin taas!
Nyt on tullut aika toivottaa teille kaikille hyvää yötä ja kauniita unia!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Myöhäis-kukkuja Hilima toivottaa kauniita unia ja oman kullan kuvia.

Helena kirjoitti...

Kiitos, kiitos Hilima ystäväni! Tänään on jälleen pilvinen päivä ja pakkasta -8 astetta. Mukavaa päivän jatkoa sinulle!Pian lähdemme vesijuoksuun.

Tarina kirjoitti...

Toiveikasta torstaita unelmakotilaisille!

Huopatossunen kirjoitti...

Hyvä että saitte mokkulan toimimaan. Kyllä tuo tietotekniikka osaa joskus olla mutkikasta. Mukavaa loppuviikkoa!

Helena kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne Tarina ja Huopatossunen! Oikein aurinkoista pakkaspäivää teille molemmille ja punaisia poskia!