22.2.2018

22.2.2018
Danny

torstai 25. helmikuuta 2010

Unelmakodin ihanuutta 25.2.2010! Ich wünsche Dir einen schönen Donnerstag...







Tänään on torstai ja 25. päivä helmikuuta. Pakkasta on vielä -10 astetta, mutta lauhtumaan päinhän se on. Ja aurinko armas paistaa pilvettömältä taivaalta. Miten keväiseltä ja ihanalta tuntuukaan sydämessäni! Elämä on niin ihanaa!
Meillä on 10-vuotis juhlavuosi ja sen kyllä tuntee koko kropassaan, kun tuntuu niin ihanalta ja kevyeltä. Kaikki asiat loksahtaa viimein kohdalleen ja elämä hymyilee kilpaa auringon kanssa.
Olen saanut jo Puro Batik langasta tehdyt sukatkin valmiiksi ja nyt aloittelen samaisesta langasta virkaten mekkoa Irma nukelleni. Ja sehän valmistuu nopeasti, koska Irma nukkeni on niin pieni. Mutta ajattelinkin aloittaa uusien vaatteiden tekemisen juuri pienimmistä nukeistani.
Tänään ostimme kauniin valaisimen olohuoneeseemme. Siinä on roosan väriset kuvut ja on messinkirunkoinen. Verhotkin on mielessäni ja tiedän jo, millaiset tilaan.
Eilen olimme taas vesijuoksussa ja sen jälkeen on aina ihan hirveä nälkä, joten keitimme vielä latteet ja söimme kermapullia. No, tiedän, että ei ole terveellistä syödä makeata, mutta kun teki niin mieli, niin pitihän sitä tehdä.
Nyt aurinko jo lämmittää aika kovin ja paistaa tälläkin hetkellä lasitetulle parvekkeellemme. Uskoisin, että jo maaliskuun lopulla tai huhtikuun aikana voisimme päästä parvekkeellekin tekemään käsitöitä ja nauttimaan latteesta.
Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa torstai päivän jatkoa ja pitkäkää itsestänne huolta.

Ei kommentteja: