22.2.2018

22.2.2018
Danny

keskiviikko 10. helmikuuta 2010

I wish you a very sunny day!

Flores




Tänään on keskiviikko ja 10. päivä helmikuuta. Aurinko paistaa lähes pilvettömältä taivaalta ja pakkasta on -14 astetta. No, onneksi auringon säteet jo lämmittävät sen verran, että ehkäpä se sulattaa jo luntakin jonkin verran. Ainakin ikkunalaudalla olevat lumikinokset ovat saaneet kyytiä auringonsäteitten lämmöstä ja ovat pudonneet alas maahan. Pianhan se kevät koittaa jo tänne Pohjolaankin.
Tänään me lähdemme taas ihanaan vesijuoksuun ja saunaan ja sen jälkeen onkin niin autuas olo, että ei oikein jaksa mitään. No, mutta ainahan me soittaa jaksamme ja joka päivä soittelemmekin, jotta saisimme nauhoituksia taas lisää you tubeen.
Mutta vielä odottelen laatikostoa, jota ei ole vieläkään kuulunut. Mutta sitten kun ilmoitus tulee, niin rakkaani polkaisee Ufonsa kanssa liikkeelle ja tuo sen laatikoston minulle ja sitten pääsen vasta järjestelemään lankojani oikeisiin laatikoihin. Se se vasta onkin kivaa hommaa!
Nyt kuitenkin toivottelen teille oikein aurinkoista keskiviikkoa ja minä menen syömään, koska rakkaani minua juuri kutsui.
Nauttikaahan tästäkin päivästä ja pitäkää huolta itsestänne!

Ei kommentteja: