22.2.2018

22.2.2018
Danny

sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Bonne Saint Valentin - Gute zum Valentinstag - Glad Alla hjärtans dag-Feliz Dia de San Valentin








Tänään on 14. päivä helmikuuta. Tänään on siis Ystävänpäivä ja samalla on myös laskiaissunnuntai. No lapset viettävät laskiaista ja huutavat mäessä "liu, lau, laskiaista, vanhan mummon pellavia, onkos rokka keitetty, lusikat pöytään heitetty". Näinhän sitä laskiaista vietettiin silloin kauan, kauan sitten lapsuudessani. 
Pakkasta on -13 astetta ja on jotenkin sumuista tuolla kauempaa. Eli aika harmaalta näyttää ulkona ainakin. Mutta sisällä täällä Unelmakodissamme  on lämpöä ja rakkautta tulvillaan. Saamme vielä nauttia Justinasta ja Unelmastakin ainakin tänä vuonna, joten siitä olemme kiitollisia.
Tänään juomme latteet ja samalla syömme jäätelöä ja myös kullanmurumme saavat jäätelöä nautittavakseen. He ovat niin suloisia.
Tänään nauhoitamme myös muutamia kauniita valsseja ja ehkäpä jonkin muunkin kauniin laulun, mutta se jää sitten nähtäväksi.
Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa ja ihanaa Ystävänpäivää rakkaittenne seurassa ja iloista laskiaista myös kaikille!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä olisi elämä iloineen ja suruineen ilman ystävää, jonka kanssa jakaa ne. Lämmin ystävänpäivä halaus sinulle Helena, toivottaa Hilima

Helena kirjoitti...

Näin on ja kunpa voisimme kaikkia ihmisiä maailmassa ottaa kädestä kiinni ja halata ja rutistaa ja rakastaa jokaista sellaisina kuin he ovat! Minä ainakin haluaisin tehdä niin ja teenkin nyt just!Lämmin halaus sinulle Hilima ja kaikille rakkaillesi! Pian saat sä kuulla sen... mitä mä luulen...siis sen!

vesimiesneuloo kirjoitti...

Aurinkoista ystävänpäivää!

Helena kirjoitti...

Kiitos, kiitos, vesimiesneuloo! Samoin sinulle ihanaa ystävänpäivää. Täällä on sumuista ja pakkanenkin on laskenut -5 astetta.