22.2.2018

22.2.2018
Danny

tiistai 23. helmikuuta 2010

Feliz Terca-feira! Happy Tuesday! Bon mardi!





7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aurinkoista pakkaspäivää! Kyllä se pakkanen vaan meitä pitää kourissaan, aamullakin oli -28 kun ylös nousin. Nyt on kaunis päivä ja lauhtunutkin, voisi lähteä kävelylle. Sain eilen hartiahuivin valmiiksi, karuselli on niin nopea lanka neuloa. Nyt sitten mietintämyssy päässä tuumailen mitä sitten neuloisi ja mistä langasta :) Ihanaa päivän jatkoa!

vesimiesneuloo kirjoitti...

Pakkaspäivää, aamulla -29 nyt paistaa aurinko:)Tiistaipäivää!

Helena kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne Anonyymi(Hi) ja vesimiesneuloo! Täälläkin on lauhtunut -12. Ja viikonlopuksihan on luvassa jo plus asteita. Toivotan teille oikein aurinkoista tiistaita Metsäpirtin sävelin, jota juuri soittelimme!

Huopatossunen kirjoitti...

Mukavaa tiistai-illan jatkoa! Odottelen täällä malttamattomana perheen miesväkeä parturista. Millainen uusi kampaus mahtaa kenelläkin olla :O

Anonyymi kirjoitti...

Ja olin taas unohtanut.... mutta arvasitkin kuka hömelö siellä kirjuutteli ;D Nukkumaan lähdössä, kauniita unia ja kullan kuvia toivottaa Hilima

Helena kirjoitti...

Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Liekö miehet ajavat päänsä aivan kaljuiksi? Mutta siitähän ne hiukset taas kasvavat. Aurinkoista päivän jatkoa!

Helena kirjoitti...

Kiitos kommentistasi Anonyymi(Hi)! Juu, kyllä arvasin kuka kirjoittaja oli! Mukavaa päivän jatkoa!