22.2.2018

22.2.2018
Danny

keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Willkommen in meiner Rosigen Welt!







Tänään on keskiviikko ja 3. päivä helmikuuta. Pakkasta on enää noin -5 astetta. Lumi oli kasaantunut ikkunalaudoillemme, mutta tänään pilvettömältä taivaalta loistanut aurinko on sen tiputtanut alas eli on lämmittänyt jo niin paljon säteillään, että lumikin tippuu ikkunalaudalta jo alas. Ihanaa, kevät tulee sittenkin! Minkähänlainen loskakeli tulee, kun joka puolella on niin paljon  lunta eli aivan liikaa. Ja lisää on tulossa ainakin säätietojen mukaan.
Mutta meillä on täällä ylhäällä loistokkaat oltavat ja nautimme täällä olostamme paljon. Eilen laittelimme jo olohuonettakin kuntoon ja nyt siellä on jo jonkinlaiset verhotkin ikkunassa.
Mutta ensi viikolla laitan vasta lankoja, koska saan sen toisen puoliskon laatikoston ensi viikolla.
Ensi viikolla alkaa sitten taas vesijuoksukin kahdesti viikossa, joten sitten taas kiirettä pitää, joten mitään ylimääräistä emme ota.
Enpä ole vielä jaksanut oikein kutoakaan tuota kuvioneulesukkaa, mutta onhan se päivä taas huomennakin, joten no problem.
Musiikkivideota odottelemme Brasiliasta ja samoin backgroundmusiikkia, jotta voimme valmistella jo seuraavaa projektia.
Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa ja aurinkoista päivän jatkoa ja nauttikaahan elämästänne!

2 kommenttia:

Huopatossunen kirjoitti...

Hienoa että uusi koti alkaa jo näyttää omalta ja koiratkin viihtyvät. No, mikäs heillä on viihtyessä kun on omat rakkaat ihmiset seurana. Aurinkoista viikonloppua!

Helena kirjoitti...

Kiitos kommentistasi, Huopatossunen!
Aurinko paistaa tosin pilvien raoista! Oikein aurinkoista viikonloppua myös sinulle ja perheellesi!