22.2.2018

22.2.2018
Danny

sunnuntai 28. helmikuuta 2010

My old dolls with their new dresses

Tänään on sunnuntai ja 28. päivä helmikuuta eli helmikuun viimeinen päivä jo illassa.Tänään on satanut koko päivän vettä ja räntää vuorotellen, joten jospa se sulattaisi myös isot kinokset pienemmiksi. Asteita on ollut koko päivän +1.

Olemme myös jatkaneet juhlimista eli tänään olemme nauttineet latteen jäätelön kera ja myös Justina ja Unelma saivat oman osuutensa.

Sain myös valmiiksi Riitta-nuken uudet vaatteet, mekon, hatun ja mamelukit, jotka siis tein omasta päästäni virkkuukoukun viuhtoessa eteenpäin aivosolujen antamilla käskyillä.

 Tässä siis Riitta-nukkeni 60 vuotias on saanut uuden mekon, hatun ja mamelukit
 
 
Tässä siis mamelukit, jotka onnistuivatkin yli odotukseni
Tässä on samoin 60 vuotias Irma nukkeni ja uusi mekkonsa
 
 Ja tässä hieman lähempää kuvattuna virkattua mekkoa

Tässä on siis nämä vanhimmat nukkeni. Seuraavat nukkeni laitan blogiini http://paivatyhteenliittyy.blogspot.com.
Toivotan teille kaikille oikein leppoisaa illan jatkoa!

8 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Voi että Helena, oot saanu noin hyvin säilytettyä vanhat nuket! Oletko noilla ihan lapsena leikkinytkin? Ihanat mekot olet virkannut! Olet kyllä taitava. Hyvää sunnuntai-illan jatkoa, täälläkin on räntää ja vettä tuhruttanut taivaalta, nyt tosin jo sää viilenee taas.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania nukkeja ja kauniit vaatteet olet neulonut! Itselläni mieli aika maassa, sain eilen illalla viestiä sisarestani joka on viety kiireellä sairaalaan. Huoli on kova, eikä ilman itkuakaan ole selvitty. Kyllä tämmöiset äkilliset tapaukset pysäyttää ja laittaa miettimään, ei sitä ikinä tiedä mitä huominen eteen tuo. Sisko on minulle kovasti rakas. Mukavaa sunnuntai iltaa sinne teille, pitäkää toisistanne huoli. Mussukoille paljon myös rapsutuksia lähettää Hilima

Helena kirjoitti...

Kiitos kommentistasi Virpi! Juu, olen leikkinyt juuri noilla Irmalla ja Riitalla lapsena ja olen onnellinen, että ne on nyt minulla ja voin tehdä nillle vaatteita. Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa! Täällä satelee edelleen vettä ja on +1 astetta.

Helena kirjoitti...

Kiitos kommentistasi Hilima!Voi, Hilima kulta, täältä lämmin halaus sinulle! Kyllä kaikki hyvin vielä kääntyy ja siskosi palaa kotiin terveenä.Niinpä, koskaan ei tiedä mitä huominen tuo tullessaan. Pidä itsestäsi huolta! Olet ajatuksissani!

vesimiesneuloo kirjoitti...

Ihania vaatteita olet neulonut!

Helena kirjoitti...

Kiitos vesimiesneuloo! Mukavaa päivän jatkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Hei taas, sain tietoa sisareni tilanteesta, aivoissa oli infarkti, oikeanpuolen käsi ei toimi hyvin ja jalka laahaa eikä oikein pidä alla. Hahmottamiskyky huono. Mutta elossa, se on pääasia. Kiitos Helena lohduttavista sanoistasi, halauksin Hilima

Helena kirjoitti...

Voi, Hilima, lämmin halaus täältä sinulle! Uskoisin, että siskosi toipuu siitä vielä ja kun saa kuntoutusta ja lääkkeet niin uskoisin, että vielä elää monta vuotta, mutta hiljalleen on sitten vaan mentävä eteenpäin. Nykyään hoitavat niin hyvin! Pidä itsestäsi myös huolta ja iso hali sinulle!Olet aina ajatuksissani!