22.2.2018

22.2.2018
Danny

maanantai 1. maaliskuuta 2010

Happy birthday, my love!






Tänään on maanantai ja 1. päivä maaliskuuta ja siis oman, rakkaani syntymäpäivä. Tänään on satanut räntää koko päivän ja asteita on +1 ja luvassa on samanlaista useita päiviä. Mutta mikäs täällä korkeuksissa on katsellessa ikkunaan tulevia pisaroita. Ja vanha kansahan sanoo, että räntä tai lumi syö vanhaa lunta pois, joten eiköhän tämä ole jo yksi kevään merkeistä.
Me olimme tänään taas vesijuoksussakin ja juoksimme 500 metriä. Ja kyllä tuntuu hyvältä ja oli ihan hirmuinen nälkä, kun tulimme kotiin. Ja kotona oli kaksi iloista hännänheiluttajaa vastaanottamassa aina yhtä iloisesti. Vaikka ei olisi kuin muutaman minuutin pois kotoa, niin siitäkin he riemuitsevat kun tulemme kotiin jälleen. He ovat niin ihania ja vilpittömiä. 
Aloitin myös tyttäreni pienelle konttaavalle nukelle virkkaamaan uusia vaatteita. Minun piti tehdä housut, mutta siitä tulikin liian iso ja tein hameen ja oikein olkaimien kera. Aika hyvä siitä tulikin. Nyt aloitin virkkaamaan hattua. Saas nähdä millainen siitä tulee. Mutta helppohan se on tehdä, kun on mallinukke vieressä.
Mutta nyt on tullut aika toivottaa teille kaikille oikein leppoisaa päivän jatkoa ja pitäkää itsestänne huolta!

4 kommenttia:

vesimiesneuloo kirjoitti...

Mukavaa maanantai iltaa!

Helena kirjoitti...

Kiitos samoin sinulle, vesimiesneuloo!

Anonyymi kirjoitti...

Joyeux anniversaire Timo !
Cordialement
François & Nicole

Helena kirjoitti...

Merci, merci, Francois et Nicole!
Cordialement
Helena & Timo