22.2.2018

22.2.2018
Danny

tiistai 2. maaliskuuta 2010

Juhlat jatkuvat tiistaina...We are still celebrating on Tuesday...







Tänään on tiistai ja 2. päivä maaliskuuta. Aamulla kävin laboratoriossa ja kaikki kokeet ja matkat hoituivat puolessa tunnissa.
Minulla oli tottakai myös käsityö mukana. Tein eilen konttaavalle nukelle myssyn johon sitten virkkasin langasta myös nauhan siellä muutaman minuutin odotuksessa. Nyt on nukke jälleen valokuvausta vaille.
Tänään me vielä jatkamme juhlimista jälleen prinsessa-kakulla ja pitihän se arvata, että rakkaani yllätti minut ja toi mukanaan myös Marabouta, njam. Ei siis tällä kertaa ole huolta kolesteroleista.
Huomenna on taas kuitenkin vesijuoksu, joten kyllä ne kalorit siinä jo alenee, kun juoksemme 500 metriä. Ja juoksun jälkeen on vielä tiedossa toinen puoli kakkua latteen kanssa.
Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa tiistaipäivän jatkoa ja pitäkää itsestänne ja toisistanne huolta ja nauttikaa elämästänne. Jokaisen ihmisen elämä on arvokas ja myös jokaisen elollisen olennon!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieman myöhästyneet onnentoivotukset syntymäpäivän johdosta taitavalle viulunsoittajalle. Mukavaa tiistain jatkoa teille ja mussukoille rapsutuksia Hilimalta

Helena kirjoitti...

Kiitos, kiitos, Hilima rakas ystävämme! Mukavaa illan jatkoa myös sinulle ja kaikille rakkaillesi!

Helena kirjoitti...

Kiitos, kiitos, Hilima! Nyt edellinen minun kommenttini ei tullutkaan näkyville, jotenka korjaan asian nyt. Jotain meni kait vikkaan! Mukavaa päivän jatkoa sinulle!