22.2.2018

22.2.2018
Danny

sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Unelmakodin iloisia kuulumisia 28.3.2010 ja lisää kuvia

Tänään on sitten se onnen päivä, sunnuntai ja 28. päivä maaliskuuta. Koko yön on soinut sadepisaroiden laulu vasten ikkunalautaa. Eipä siinä musiikissa paljon uni tullut silmään. Ja muutenkin toki jännitän rakkaan tyttäreni matkaa itäisestä Suomesta tänne länteen. Siinäpä saa istua autossa 7-8 tuntia ja kun vielä sataa ja on huono keli, niin eipä siitä matkasta ainakaan kovin paljon nauti.

Mutta kellot on siirretty eteenpäin taas tunnilla ja toki sekin ottaa väsymystä, kun ei voi nukkua tarpeeksi. Heti aamulla oli verensokerikin koholla. No, kyllä sekin siitä taittuu vielä, kuten on taittunut talvenkin selkä. Voiton puolella olemme ja kun vielä satelee roimasti, niin lumet sulaa ja antaa mennä vaan.

Tänään piti pestä ikkunat ja lattiat tyttäreni asunnossa, mutta kiitos sateelle, sillä sateellahan ei pestä ikkunoita. Ja lattioitakin on aivan turha pestä tällaisella kelillä, kun muuttomiehet kantavat märillä kengillään tavaroita sisään. Hehheh, no, nämä työt siirtyvät vain päivään, jolloin paistaa aurinko!

Kyllä olen onneni kukkuloilla! Saan tyttäreni luokseni! Mikä voisi olla äidille ihanampaa! Pääsemme yhdessä sisustamaan hänen uutta kotiaan ja voimme tehdä kaikkea kivaa käsitöitä yhdessä. Minä kiikutan heti oman ompelukoneeni hänelle. Toivottavasti se vaan toimisi, kun on jo...hmm...taitaapi olla jo peräti 23 vuotta vanha Husqvarna kirjoittava. No, nykyään on uudempiakin, joten katsotaan ensin, miten toimii ja toimitaan vasta sitten uuden ajattelulla.


Nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa sunnuntaipäivää ja nauttikaa raikkaasta sateesta ja pitäkää itsestänne ja toisistanne huolta!
Tämän mekon ja myssyn tein tälle isolle nukelle Nalle Ruusu langasta ja virkkasin ne molemmat
Tässä tämä yli 40 vuotias nukkeni, jolle myös virkkasin mekon ja myssyn
Unelma ja Justina uudella matolla olohuoneessamme
Meidän patsaita, jotka ovat muinoin olleet pihaa koristamassa
Keittiössämme oleva lipasto enkelipatsaineen



4 kommenttia:

Huopatossunen kirjoitti...

Kyllä tänään sinulla on onnen päivä :)

Helena kirjoitti...

Kiitos kommentistasi, Huopatossunen! Kyllä tosiaankin, minulla on tänään taas onnen päivä! Saan tyttäreni, pumpulipojan ja prinsessan luokseni! Mikä voisi olla onnellisempaa!Ja kun muutenkin on juhlavuosi meneillään, niin onneni on täydellinen! Mukavaa sunnuntaita sinulle ja rakkaillesi!

vesimiesneuloo kirjoitti...

Ihania koiria,kauniita nukkeja!
Vettä meilläkin sataa vaikka aamulla tulikin lunta.Mukavaa sunnuntaita!!

Helena kirjoitti...

Kiitos, kiitos, vesimiesneuloo kommentistasi! Vesisadehan se sulattaa parhaiten lumet pois! Mukavaa Palmusunnuntaita!