22.2.2018

22.2.2018
Danny

perjantai 12. maaliskuuta 2010

Perjantai ja siivouspäivä! Friday and cleaning day!

Tänään on perjantai ja 12. päivä maaliskuuta. Jälleen aurinko paistaa aivan siniseltä ja pilvettömältä taivaalta. Asteita on nyt -1. Mutta aurinko on sulattanut parvekkeen katon päällä olevat lumet ja näin ylhäältä tippuu vesipisaroita parvekkeen pellille, josta ne pomppaavat parvekkeen lasiin. Onhan se kiva kuunnella kevään ääniä näinkin.
Tänään on myös siivouspäivä, jonka tekee oma rakkaani. Hän pöllytti nämä mattomme ja imuroi oikein hyvin kaikki. Eilen saimme uudet verhot ikkunaan ja kyllä ne ovatkin kauniit. Siispä jälleen onnistunut tilaus Cellbesiltä.
Tänään teimme yhdessä myös perunalaatikkoa ja rakkaani kuori perunat ja minä suikaloin ne koneella. Ja hyvää oli todellakin.
Nyt olemme nauttineet latteet hapankorpun kanssa ja juuri nautimme naurista ja omenaa ja sekin on erityisen hyvää ja terveellistä.
Ison nuken hatun olen junaillut jo lähes valmiiksi. Siitä puuttuu enää pientä kaventelemista takaosassa ja sitten se on valmis. No, sitten vielä nauhakuja ja ensi viikolla sitten nauhat mekkoon, hihoihin ja hattuun ja sitten vasta kuvaukset. Malttakaa vielä jokunen päivä!
Mutta nyt kiiruhdan soittelemaan ja toivotan teille kaikille oikein mukavaa ja aurinkoista viikonloppua!Nauttikaa elämästänne!

2 kommenttia:

vesimiesneuloo kirjoitti...

Aurinkoista viikonloppua!

Helena kirjoitti...

Kiitos samoin sinulle, vesimiesneuloo! Kevät tekee jo tuloaan!