22.2.2018

22.2.2018
Danny

tiistai 9. maaliskuuta 2010

Kaksin aina kaunihimpi...







Tänään on tiistai ja 9. päivä maaliskuuta. Aurinko paistaa jälleen pilvettömältä, siniseltä taivaalta. Ulkona on jo kevään raikas tuoksu. Asteita näyttää olevan vain +1, mutta toki aurinko jo lämmittää paljon ja sulattaa lumet pois. Pian pääsen parvekkeelle kutomaan ja virkkaamaan ja nauttimaan latteet.
Nyt olen käynyt jo hammaslääkärissäkin ja hän tarkisti hampaani ja huhtikuussa sitten joitain paikataan ja vaihdetaan amalgaamit. Siellä on aina niin kiva käydä. Minulla oli nuken mekko mukana ja sitä virkkasin odottaessani. Ja kyllä oli taas jälleennäkemisen riemua, kun tulimme kotiin. Voi sitä kiemurtelua ja steppaamista, kun mussukat ei tienneet oikein, miten päin olisivat olleet. Kyllä se on niin ihanan vilpitöntä iloisuutta.
Mutta nyt taidankin mennä pienille torkuille, kun silmät sanovat lups, lups.
Toivotan teille kaikille oikein leppoisaa ja aurinkoista tiistaipäivän jatkoa ja pitäkää itsestänne ja toisistanne hyvää huolta!

4 kommenttia:

vesimiesneuloo kirjoitti...

Olen kanssasi samaa mieltä miten
vilpitön on koiran rakkaus,olit poissa
tunnin tai minuutin.
Mukavaa tiistai päivää!

Helena kirjoitti...

Kiitos kommentistasi, vesimiesneuloo! Näin se on, että koirat ovat parhaimpia ja luotettavimpia ja vilpittömämpiä ystäviä(minun rakkaani mukaanlukien!)! Aurinkoista päivän jatkoa!

Huopatossunen kirjoitti...

Hammaslääkärikäynti odottaa minuakin, hampaasta lohkesi pala :(

Helena kirjoitti...

Oijoi, Huopatossunen, lohjennut pala hampaasta. No, kyllä se kuntoon tulee ja nykyään hammaslääkärissä on nautinto käydä. Aurinkoista päivän jatkoa sinulle!