22.2.2018

22.2.2018
Danny

sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Et tres difficile de trouver un bon ami, et encore plus difficile de le quitter et il est impossible de l´oublier

Amizade
Und sehr schwierig einen guten Freund zu finden,
und noch schwerer ihn zu verlassen 
und es ist unmöglich es zu vergessen

And very difficult to find a good friend
and even harder to leave him
and it is impossible to forget it


Ja erittäin vaikea löytää hyvää ystävää,
vielä vaikeampi jättää hänet,
ja on mahdotonta häntä unohtaa


And I think it is true!






4 kommenttia:

vesimiesneuloo kirjoitti...

Ystävät ovat tärkeitä!
Hyvää yötä!

Helena kirjoitti...

Kiitos kommentistasi vesimiesneuloo! Niin, ystävät ovat enkeleitä, joita jokainen tarvitsee! Aurinkoista päivää sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Itselläni on yksi ystävä, joka on lapsuudesta saakka mukanani kulkenut kaikissa elämäni eri vaiheissa. Hyvät ystävät ovat elämän suola! Ja joskus sitä löytää netistä itselleen hyviä ystäviä, jollaiseksi minä sinutkin Helena mielelläni luen. Pojallani on paljon ystäviä juuri netin kautta, hän on taiteellinen ja taitava piirtäjä, on niiden sivustojen kautta löytänyt paljon samanhenkisiä ihmisiä, niin suomesta kun ulkomailtakin. Nyt hetkeksi puikot käteen ja sitten nauttimaan ihanasta auringon paisteesta ja raittiista ilmasta, teen kävleylenkin ennen kun alan laittamaan perheelle ruokaa. Aurinkoa sinunkin päivääsi toivottaa Hilima

Helena kirjoitti...

Kiitos kommentistasi Hilima! Kyllä netin kautta voi löytää hyviä ystäviä ja minäkin katson sinun kuuluvasi hyviin ystäviini. Yli 40 vuotta sitten sain kirjeenvaihtoystäväni, joka on vieläkin hyvä ystävä eli Brasiliassa. Ja nyt on Ranskassakin ystäviä. Ehkäpä jotenkin samanhenkiset ihmiset löytävät näin netin kautta nykyaikana toisensa, kuten minäkin rakkaani olen löytänyt. Mukavaa illan jatkoa ja hyvää yötä!